NA PREDAJ krásny 1 izbový byt v Senci

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

CASMAR RK ponúka exkluzívne na predaj krásny 1 izbový byt v Senci na Pezinskej ulici s vlastným vyhradeným parkovacím státím.

Byt s rozlohou 33m2 orientovaný na východnú stranu dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, v ktorej sa nachádza rolldor skriňa, veľkej kúpeľne (so sprchovacím kútom) spojenej s wc, izby spojenej s kuchynským kútom vyrobeným na mieru z masívneho dreva so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra a varná doska, digestor) značky Electrolux, v byte sú položené drevené parkety. Predáva sa zariadený, tak ako vidíte na fotkách (tv, práčka, sedačka je rozťahovacia), k bytu patrí aj pivničná kobka. Nachádza sa na 4/6 poschodí s výťahom. Náklady na jednu osobu sú cca 70,- EUR s každoročným preplatkom (správcovske poplatky a elektrika, plyn v byte nie je zavedený).

Lokalita ponúka plnú občiansku vybavenosť, v blízkosti sa nachádza Tesco, Billa, Kaufland, Lidl, COOP Jednota, autobusová stanica, železničná stanica, výborná dostupnosť na diaľnicu smer BA a TT, v lete vyhľadávané Slnečné jazerá a celoročne prístupný thermal Aquapark.

Cena bytu 79 000,- EUR zahŕňa kompletný právny servis s vypracovaním všetkých zmlúv a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Taktiež Vám vieme zabezpečiť hypotekárne poradenstvo. K bytu je možné dokúpiť vlastné vyhradené parkovacie miesto priamo pod domom.

Pre viac info alebo obhliadku ma kontaktujte na tel.č. alebo mailom

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Senec

REWIN - 1izbový byt so záhradou a parkovacím státím
Predaj 124.900,- €
REWIN - 1izbový byt so záhradou a parkovacím státím

REWIN reality vám exkluzívne ponúka na predaj praktický 1 izbový byt so záhradou a vlastným parkovacím státím v obľubenej Ivanke pri Dunaji.Nachádzame sa v novovybudovanej lokalite Ivanky pri Dunaji...

Garsónka 74.33 m2 Ivanka pri Dunaji / Bernolákovská
Garsónka s predzáhradkou, (16 + 13 m²), Hlavná ulica, Rovinka
Predaj 83.000,- €
Garsónka s predzáhradkou, (16 + 13 m²), Hlavná ulica, Rovinka

Číslo ponuky : 180697, Kontakt: Eduard Číž, Telefón : 0910 706 802, E-mail : ciz@vasereality.skRealitná kancelária Vaše Reality Vám ponúka na predaj peknú garsónku s vlastnou predzáhradkou v novostavbe...

Garsónka 16 m2 Rovinka / Hlavná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REWIN - 1izbový byt so záhradou a parkovacím státím 124.900,- € Garsónka 74.33 m2 Ivanka pri Dunaji
Bernolákovská
predaj
Garsónka s predzáhradkou, (16 + 13 m²), Hlavná ulica, Rovinka 83.000,- € Garsónka 16 m2 Rovinka
Hlavná
predaj