Priestranná garsónka, ulica Ľudovíta Fullu, Bratislava IV. Dlhé Diely

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na predaj priestrannú, vkusnú, čiastočne zrekonštruovanú garsónku nachádzajúcu sa v časti Bratislava IV. Karlova Ves - Dlhé Diely na ulici Ľudovíta Fullu. Byt sa nachádza na 7/10 p., zatepleného bytového panelového domu po rekonštrukcii s 3 výťahmi s pekným výhľadom. Celková výmera bytu je 35 m2, z toho je lodžia 1,5 m2 a priestranná pivnica 2,5 m2. Orientácia bytu je na východnú stranu, obývacia izba je prepojená s kuchynským kútom. Byt sa predáva čiastočne zariadený nábytkom.
STAV BYTU:
Ponúkaný byt je po čiastočnej rekonštrukcii, v byte sú plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha, priestranná kuchynská linka so spotrebičmi v tvare L, pôvodná kúpeľňa je s vaňou, samostatná toaleta, vstavaná skriňa.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum - BILLA, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky - Líščie Údolie. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

K CENE BUDE PRIPOČÍTANÁ PROVÍZIA PRE REALITNÚ KANCELÁRIU VO VÝŠKE 2000,-€.
V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Podobné realitné ponuky