IBA U NÁS! Prenájom, garsónka 28m2, lodžia 6m2, L. Novomeského,Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľov na prenájom kompletne a vkusne zrekonštruovanú garsónku s kuchynským kútom a priestrannou lodžiou (cca 6m2) o výmere podlahovej plochy 28m2, v starej časti sídliska Juh na ul. L. Novomeského v Trenčíne.

Byt sa nachádza na 4. poschodí zo siedmych v zateplenom panelovom dome. Byt je orientovaný smerom na materskú škôlku a poskytuje krásny výhľad na Inovec a zároveň tiché prostredie.

Bytový dom je zateplený, má zrekonštruované spoločné priestory, má nový výťah od najnižšieho podlažia. Súčasťou bytového domu je elektrovrátnik a kamerový systém monitorujúci vnútorné spoločné priestory. Bytový dom sa nachádza v kľudom a príjemnom prostredí plnom zelene. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (zastávka MHD, potraviny, škôlka, škola, obchodné centrum Južanka, zdravotné stredisko a lesopark Brezina).

Byt prešiel nasledovnou rekonštrukciou - plastové okná, nová elektroinštalácia, zväčšené murované jadro, omietky, plávajúca podlaha na chodbe, v komore, v izbe a kuchynskom kúte, keramická dlažba v kúpeľni a WC, keramické obklady v kúpeľni a kuchynskom kúte, nové interiérové dvere, nové vstupné dvere. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, WC a priestor na práčku. V kuchyni je kuchynská linka na mieru so zabudovaným sklokeramickým sporákom a elektrickou rúrou. Na chodbe je murovaná komora a priestor na otvorený šatník. Na radiátore je pomerový merač na diaľkový odpočet spotreby.

V bytovom dome je zavedené optické pripojenie na internet a TV. V byte si internet a TV zabezpečuje nájomca na vlastné náklady.

Byt sa prenajíma nezariadený a je k dispozícii ihneď. Dodatočné vybavenie bytu elektrospotrebičmi (chladnička, práčka) zo strany majiteľov je možné dohodnúť priamo s nájomcom.

Byt je určený pre 1, max. 2 osoby, nefajčiarov. V byte sú povolené zvieratá len po dohode s majiteľmi.

Mesačné nájomné je 400€, max. pre 2 osoby, vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí vratná finančná záloha vo výške jedného mesačného nájmu, ktorá je zábezpekou pre prípad vzniknutej škody na majetku.

Cena prenájmu zahŕňa províziu za kompletný právny servis, realitnej kancelárii záujemca neplatí žiadne poplatky. Info: ,

Podobné realitné ponuky

PRENAJATÉ! garsónka, 34 m2 | kryté parkovanie | Odevná, Trenčín
Prenájom Cena v RK
PRENAJATÉ! garsónka, 34 m2 | kryté parkovanie | Odevná, Trenčín

RADO Reality ponúka na prenájom nádhernú garsónku s krytým parkovacím státím v projekte Nové Zlatovce, na ulici Odevná v Trenčíne.Slnečný byt s veľkorysou výmerou 34 m2 sa nachádza na...

Garsónka 34 m2 Trenčín / Odevná
Prenájom Cena v RK
Prenájom samostatnej izby v 3-izb. byte na poschodí RD, Tr. Stankovce
Prenájom 350,- €
Prenájom samostatnej izby v 3-izb. byte na poschodí RD, Tr. Stankovce

Hľadáme slušného spolubývajúceho, alebo spolubývajúcu do samostatnej 2-lôžkovej izby v trojizbovom byte na poschodí rodinného domu v Trenčianskych Stankovciach. Izba je nepriechodná, uzamykateľná, má samostatný vstup z chodby, ktorá je...

Garsónka 20 m2 Trenčianske Stankovce / Malé Stankovce
Prenájom 350,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PRENAJATÉ! garsónka, 34 m2 | kryté parkovanie | Odevná, Trenčín Cena v RK Garsónka 34 m2 Trenčín
Odevná
prenájom
Prenájom samostatnej izby v 3-izb. byte na poschodí RD, Tr. Stankovce 350,- € Garsónka 20 m2 Trenčianske Stankovce
Malé Stankovce
prenájom