BYT ul.Kurská, 23 m2 +LOGGIA.Komplet. rekonštruovaný. Výhľad na mesto.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj Kompletne zrekonštruovaný menší, ale príjemný byt s nádherným výhľadom na Košice na ul. Kurská - sídl. Dargovských hrdinov.

Bytík ktorý si zamilujete. Rannú kávičku si tu vychutnáte s nádherným výhľadom na mesto.
Pozrite si 3D VIRTUÁLNU OBHLIADKU (skopírujte link nižšie a zadajte do vyhľadávača) a vkročte možno práve do Vášho nového domova.

https://my.matterport.com/show/?m=Lqaeqrv4ShU

✓ výborná poloha bytu
✓ NOVÁ PRÁVE DOKONČENÁ REKONŠTRUKCIA
✓ z bytu je NÁDHERNÝ VÝHĽAD na celé mesto
✓ nízky nájom
✓ murované bytové jadro
✓ výmera 23 m2 + priestranná loggia z izby
✓ osobné vlastníctvo
✓ orientácia bytu na západ
✓ byt je teplý, slnečný, stredový
✓ Energetický certifikát B
✓ byt je BEZ TIARCH
✓ Nachádza sa na 4/8 posch.
pivnica na prízemí

BYT: je po práve dokončenej kompletnej rekonštrukcii. Nové plávajúce podlahy, znížené sadrokartónové stropy s podsvietením, nové omietky, radiátor, kuchynská linka, sanita, keramický obklad, dlažba, vchodové aj interiérové dvere, ...Menené elektrické rozvody, rozvody vody, menené stupačky.

BYTOVÉ JADRO: disponuje vaňou, ktorú po namontovaní sklenenej zásteny, je možné využiť aj ako sprchovací kút. Pekný, vkusný keramický obklad, odsávanie.

V izbe je nová kuchynská linka s dostatkom miesta na odkladanie. K dispozícií je aj sektorová skriňa na vstavanú chladničku s mrazničkou, prípadne ju využiť podľa vlastnej potreby. Komínový digestor, sklokeramická varná doska, vstavaná elektrická rúra.

Bytový dom: plánovaná výmena a renovácia lóggií. Bytový dom je zateplený, modernizované spoločné priestory, nový výťah. BEZBARIÉROVÝ PRÍSTUP.

PARKOVANIE: pred bytovým domom je viacero rozsiahlejších parkovacích možností.

V prípade záujmu o obhliadku, alebo podrobnejších informácií kontaktujte realitného makléra: Zdenka Horváthová t.č: , smskou, alebo emailom na
ZARA REALITY spolupracuje s finančnými špecialistami. Kvalifikovaní odborníci, ktorí majú potrebné znalosti a ušetria Vám čas aj peniaze.

Podobné realitné ponuky