Garsónka pri OC Central, prenájom, Kominárska, Račianske mýto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na prenájom garsónku v žiadanej lokalite na Kominárskej ulici v Bratislave, mestská časť Nové Mesto. Byt sa nachádza na 3. poschodí v 5 podlažnom bytovom dome s výťahom. Celková rozloha bytu predstavuje 25 m2. K bytu prislúcha aj pivnica.

Byt je vhodný na bývanie pre maximálne 2 osoby, bez detí a domácich zvierat. Byt je voľný od 1.augusta, po dohode obhliadka možná kedykoľvek.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby s kuchyňou, obývacej izby a kúpeľne s toaletou. Byt sa prenajíma kompletne zariadený: zariadená kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička s mrazničkou, dvojplatnička, mikrovlnná rúra, práčka, TV, skriňa, stôl a stolička, manžeľská posteľ a práčka.

Okolie bytového domu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: v blízkosti OC Central, reštaurácie, Centrálna klubovňa, kaviarne, obchody, Tesco, Lidl, Billa, pošta, lekáreň, banky, zastávka MHD s výbornou dostupnosťou do mesta, výborná dostupnosť na diaľnicu.

Cena za prenájom bytu je 380,- €/mesiac vrátane energií, internet grátis.

Zodpovedný maklér: Peter Košc, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright



Podobné realitné ponuky

Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasou
Prenájom 690,- €/mes.
Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasou

Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasouDispozícia:Celková výmera 28m2 + 34m2 terasa, situovaný na 1. poschodí (5) v bytovom dome.Vstupná hala, izba s manželskou posteľou, stavanou skriňou, pohovkou, písacím...

Garsónka 28 m2 Bratislava - Nové Mesto / Rešetkova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasou 690,- €/mes. Garsónka 28 m2 Bratislava - Nové Mesto
Rešetkova
prenájom