Príjemná garsónka s krásnym výhľadom. Cena dohodou, navrhnite!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte byt, ktorý už nemusíte prerábať? Garsónka po kompletnej rekonštrukcii ihneď k dispozícii!
V zastúpení klientky Vám ponúkame na predaj šikovnú garsónku na Komenského ul. v meste Modra. Byt so západnou orientáciou na 10. poschodí má ako pridanú hodnotu nádherný výhľad na Malé Karpaty.
LOKALITA:
Byt sa nachádza v ideálnej lokalite, keďže kompletná občianska vybavenosť je dostupná aj na peši. Bytový dom je priamo oproti ZŠ Vajanského a detskému ihrisku Včielka. Priamo pod domom sú potraviny CBA, v pešej dostupnosti sú aj potraviny Billa a Lidl. Do centra mesta je chôdzou do 10 min.
Neďaleko sú aj vinohrady a Kalvária, kde sa dajú podnikať príjemné prechádzky do prírody.
DOM:
Bytový dom je panelový a zateplený. Jedná sa o slušný vchod s čipovým prístupom. Je tu aj moderný výťah. Na jednom podlaží sú spolu 4 bytové jednotky.
BYT:
Byt sa nachádza na 10 poschodí z 12. Celková rozloha bytu je 26m2. Byt bol zrekonštruovaný pred 5 rokmi, bolo vybudované murované jadro s novou kúpeľňou, na chodbe na mieru namontovaná kuchynská linka a bola položená plávajúca podlaha. Byt je prakticky premyslený, hneď vo vstupnej chodbe je kuchynská linka s elektrickou 2-platničkou a vstavanou elektrickou rúrou. K dispozícii je aj mikrovlnná rúra a dostatok úložného priestoru. Z chodby je priamy vstup do priestrannej kúpeľne, kde je oddelená toaleta, sprchový kút, veľké umývadlo a práčka.
Samotná izba je svetlá a pôsobí príjemným dojmom. Plastové okno je možné si zatieniť vonkajšími žalúziami alebo vnútorným závesom. Pôvodný liatinový radiátor je napojený na centrálne kúrenie. Do bytu je dovedený optický kábel, vďaka čomu je v byte internet aj TV Magio. Elektrina v byte je pôvodná.
PARKOVANIE
Parkovanie je bezproblémové, keďže pred bytovým domom aj pred ZŠ sa nachádza dostatok parkovacích miest.

CENA: dohodou
Pre viac informácií volajte na tel.č.: , alebo píšte na
Ak hľadáte väčší byt, ponúkame 2-izb. byt v novostavbe v Pezinku ihneď k nasťahovaniu.
Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 20 rokov!

Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: homestaging, interiérová poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít!
Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke: kluc.sk, RK Kľúč

Podobné realitné ponuky