PONÚKAME NA PRENÁJOM GARSÓNKU, KOMPL.ZARIADENÚ 5MIN. DO CENTRA ZVOLENA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom garsónku po kompletnej, kvalitnej rekonštrukcii aj so zariadením. Len sa nasťahovať! Garsónka sa nachádza len 5 minút od centra mesta pešo, na tichej ulici Kimovská a má rozlohu 19 m2. Je teda vhodná pre jednu osobu, nefajčiara, bez zvierat. Je k dispozícii ihneď.
Nové podlahy, nové omietky, plastové okno, bezpečnostné dvere, nové murované jadro so sprchovým kútom, nová práčka, umývadlová skrinka so zrkadlom, krásna kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi, chladnička, barový stolík s dvoma stoličkami, rozkladací gauč, obývacia stena, chodbová skrinka, vešiaková skrinka. Garsónka sa nachádza v zateplenej bytovke s novým výťahom. Cena prenájmu je 380,- € aj s energiami + depozit je 2x nájom.

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!
Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT312ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.



Podobné realitné ponuky