:: Izba v RD, BA IV. Záhorská Bystrica, Bratislavská ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom samostatné IZBY v časti rodinného domu na ulici Bratislavská v lokalite Bratislava IV. Záhorská Bystrica. Časť rodinného domu, v ktorej sa prenajímajú izby má SAMOSTATNÝ VCHOD a pozostáva zo spoločných priestorov (vstupná chodba, schodisko, obývačka s východom na TERASU, terasa, kuchyňa, kúpeľňa s WC a samostatné WC) a štyroch samostatných izieb. Aktuálne je voľná 1 izba (cca 16 m2).

STAV BYTU:
Dom bol rekonštruovaný v roku 2000, plastové okná, dlažby, bezpečnostné dvere a v izbách sú koberce. Spoločné priestory sú kompletne ZARIADENÉ nábytkom a SPOTREBIČMI (televízor, práčka, chladnička, sporák, mikrovlnná rúra). V každej izbe je posteľ, stolík, kreslo, skrine. Možnosť využívania spoločnej TERASY.
Izba je voľná ihneď.

PLATBY:
Nájom vrátane energií je 170,- eur.
Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájmu.

LOKALITA:
Dom sa nachádza v mestskej časti Bratislava IV. Záhorská Bystrica, v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou (Billa, Tesco, pošta, menšie obchody a reštaurácie), v blízkosti nákupného centra BORY MALL, výborná dostupnosť do Bratislavy (MHD, diaľnica).

/ PRENÁJOM IZBY / BRATISLAVA IV. ZÁHORSKÁ BYSTRICA / BRATISLAVSKÁ ULICA / ZARIADENÁ / SPOLOČNÝ PRIESTOR / TERASA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky