Moderne riešený 2, 5i byt, kompletná rekonštrukcia, Trebišovská, Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Trebišovská
63 m²
6
3
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
229.900,- € kompletnán cena
Ponúknite vlastnú cenu

3099x zobrazená v zozname / 180x zobrazená detailne / 180x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj ponúkame kompletne zrekonštruovaný 2,5-izbový byt s balkónom vo vyhľadávanej lokalite, ktorá poskytuje veľa zelene na Trebišovskej ulici v Bratislave – mestskej časti Ružinov.

Výhody bytu:


- rekonštrukcia vrátane elektriny
- balkón
- nová kuchynská linka
- nový výťah
- kumbál na poschodí
- cena vrátane zariadenia
- veľa zelene
- vhodný na investíciu
- nízke mesačné náklady

Podlahová plocha bytu predstavuje 60 m2 vrátane pivnice o výmere 3 m2 + balkón o výmere cca 3 m2. Nachádza sa na 3. poschodí v zateplenom a rekonštruovanom 6. poschodovom panelovom bytovom dome s novým výťahom. K bytu prislúcha murovaná pivnica s latkovými dverami v suteréne bytového domu, ktorá je vymaľovaná s dlažbou a vybavená regálmi.

Dispozícia:


Byt pozostáva s priestrannej moderne riešenej obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou, a dvoch nepriechodných izieb – spálne a pol izby (detská izba, hosťovská, pracovňa). Kúpeľňa so sprchovacím kútom je spojená s toaletou. Na vstupnej hale, chodbičke a v spálni sú umiestnené šatníkové skrine.

Stav:


Byt prešiel kompletnou v roku 2023 a začiatkom roku 2024 kompletnou rekonštrukciou - elektrické rozvody, - kúpeľňa (s novým sprchovým kútom a umývadlom) spolu s WC, vinylová podlaha na chodbe a v obývacej izbe s kuchyňou, v spálni taktiež nová laminátová podlaha, skriňa v chodbe, bezpečnostné dvere ADLO s bezpečnostným certifikátom. Okná v byte sú plastové.

Byt sa predáva kompletne zariadený (nábytok a spotrebiče – umývačka riadu, elektrická varná doska, elektrická rúra na pečenie, chladnička s mrazničkou, digestor, práčka. Všetky spotrebiče sú nové a v záruke (všetko bolo zakúpene koncom roka 2023 – začiatkom tohto roka), vysoko úsporné, minimálne používané.

Bytový dom taktiež prešiel rekonštrukciou - vstup na čip, nový výťah (skoro bezbariérový vstup/jeden schod), zateplený, strecha.

Lokalita:


Bezproblémové parkovanie, s výborným sociálnym vybavením: MS aj s anglickým jazykom, ZŠ, Gymnázium, zdravotné stredisko, v blízkosti Nemocnica s poliklinikou. V blízkosti obchody, Miestny úrad Ružinov, TERNO, LIDL, RETRO. Výborná dostupnosť k MHD a na všetky svetové strany z uvedenej lokality Kompletná občianska vybavenosť: potraviny, pošta, detské ihriská, kaviarne, reštaurácie, základná škola, materská škola, Stredná priemyselná škola stavebná, Športové gymnázium, Paneurópska vysoká škola, OC Retro, Ružinovská poliklinika. Množstvo zelene a parkov. Veľmi obľúbený Park Andreja Hlinku v ktorom sa pravidelne organizujú rôzne verejné podujatia.

Mesačné náklady: správca 100,- / 1 osoba + elektrina 25,-€ + TV a internet

Kontakt:


Email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Trebišovská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Trebišovská v Bratislave - Ružinov v cene 229.900,- € je o 15.030 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 14 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 38 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-MT...

Pozícia realitnej ponuky

229.900,- €
Cena nehnuteľnosti 240,- € 449.900,- €
63 m²
Celková rozloha 1 m² 137 m²
63 m²
Úžitková plocha 1 m² 132 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Úžitková plocha63 m²
Poschodie3
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MT-682 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny