Na predaj: 3 izbový byt v CENTRE + BALKON + 2x ŠATNIK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
Ulica.: Okružná
65.74 m²
neuvedené
3
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
105.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2050x zobrazená v zozname / 192x zobrazená detailne / 192x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj 3 izbový byt vo výmere 65,74m2 s balkonom a dvoma šatníkmi v CENTRE okresného mesta Levice.

Nachádza sa v zrenovovanom bytovom dome s výťahom, na prvom poschodí. Prešiel kompletnou modernou rekonštrukciou vrátane ktorej boli menené nové rozvody vody, elektriny, odpadu, plastové okná, stierky a maľovky, nové vchodové a interérové dvere s obložkami, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a taktiež menená celková dispozícia bytu. Výhodou je aj kúpelňa, ktorá ma okrem vane aj sprchový kút.

Dispozične je riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po pravej strane je šatník. Oproti je samostatné wc a vedľa kúpelňa s vaňou a sprchovým kútom. Pred nami je vstup do veľkej a priestrannej spálne a do obývacej časti prepojenej s kuchynskou. Z nej je výstup na balkon. Za ňou sa nachádza detská izba s ďalším, samostaným šatníkom.

Byt je pekný, slnečný, udržiavaný, nachádza sa v úplnom centre mesta. V pešej dostupnosti máte kompletnú občiansku vybavenosť. Nevyžaduje si žiadnu ďalšiu investíciu, je v stave prísť, vybaliť sa a bývať. Odporúčam!


Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: a dohodnite si obhliadku Vášho nového domova ešte dnes...

Miroslava Babocká


+
Time4dreams

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha65.74 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové