NA PREDAJ: 3 izb.byt + ŠATNIK + BALKON + PIVNICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
73.06 m²
neuvedené
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
83.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1286x zobrazená v zozname / 147x zobrazená detailne / 147x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj 3 izbový vo výmere 73,06 m2 so ŠATNIKOM, BALKONOM a PIVNICOU v okresnom meste Levice.

Nachádza sa v zateplenom bytovom dome s novým balkonom a dvomi novými výťahmi. Vstup do bytu je bezbariérový, cez uzatvárateľnú chodbičku. Prechádzame do bytu cez nové, bezpečnostné vchodové dvere. V chodbe sa nachádza menší kumbál - šatník a pred nami prechod do rozľahlej obývacej časti bytu, ktorá disponuje aj výstupom na nový balkon. Z nej vedú dvere do väčšej kuchyne a za ňou je detská izba. Z chodby sa dostaneme po ľavej strane chodbičkou vedľa bytového jadra, kúpelne a samostatného wc, do spálne.

Byt prešiel rekonštrukciou ako sú nové, bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná, nové interiérové dvere s obložkami, dlažba v chodbe. Celé okolie bytového ponúka veľmi dobrú možnosť parkovania. V pešej dostupnosti je kompletá občianska vybavenosť ako: jasle, MŠ, niekoľko ZŠ, potraviny, pošta, obchody a služby, zdravotné stredisko Sanat, čerpacia stanica, autoumývárka, nová Billa a Tempo Jednota, obchodný dom Priemstav a Perec.

Kúpou je voľný ihneď. Odporúčam!



Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: a dohodnite si obhliadku Vášho nového domova ešte dnes...

Miroslava Babocká


+
Time4dreams

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Leviciach

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Leviciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

83.000,- €
Cena nehnuteľnosti 111,- € 123.000,- €
73.06 m²
Celková rozloha 59.04 m² 103 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha73.06 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1787 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.