Bratislava lV - Dúbravka - NA PREDAJ 3 izbový byt vo vyhľadávanej loka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RK Quality SC, ako realitná kancelária s vyše 18-ročnými skúsenosťami vo svojom odbore, ponúkame svojim klientom jedinečné benefity: garanciu vrátenia rezervačného poplatku v plnej výške v prípade, že Vám nezabezpečíme financovanie kúpnej ceny tejto nehnuteľnosti a navyše u nás neplatíte žiadne poplatky za znalecký posudok ani za kolky na katastri.

Lokalita: ul. Karola Adlera, Dúbravka, Bratislava lV.

RK Quality SC Vám exkluzívne prináša ponuku na predaj 3 izb. bytu (o výmere 64,76 m2 + balkón), vo vyhľadávanej lokalite v Bratislave na ul. Karola Adlera v Dúbravke, s výťahom (3 samostatné izby + kuchyňa). Byt sa nachádza na 6 p./6, bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou (zateplenie, stúpačky, nová strecha).

Dispozícia bytu: priestranná vstupná chodba o výmere 9,25 m2, z ktorej sa dostanete do jednej z izieb, ktorá má výmeru 12,42 m2, ďalej do spálne o výmere 13,10 m2 a obývacej izby s výstupom na balkón o výmere 17,60 m2. Oproti sa nachádza kúpeľňa a samostatné WC. Cez chodbu sa dostanete do kuchyne o výmere 8,87 m2. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou (plastové okná, laminátová podlaha, obklady). Veľkou výhodou tohto bytu je jeho poloha a slušní majitelia bytovky.

Mesačné náklady cca 250,- € mesačne.

Byt je situovaný v príjemnom prostredí obklopený zeleňou. V blízkosti sa nachádzajú obchody, dobrá dopravná dostupnosť, základná škola, zdravotné strediská, športoviská, kultúra a pod. Kompletná občianska vybavenosť.

Parkovanie je bezproblémové, priamo pred bytovkou.

Ak Vás táto nehnuteľnosť oslovila, neváhajte ma kontaktovať.

Cena bytu : 169 999,- EUR (možné prefinancovať cez hypotekárny úver).

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĹNOSTI – ZDARMA (nášho hypoporadcu platia banky) A PROMPTNE – vybavíte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÉ POSUDKY A OSTATNÉ POPLATKY.

Kontakt:

Ing. Katarína Lechmanová

RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec

mobil:

pevná linka:

e-mail:

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: www.NehnutelsnostiSenec.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:
RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec
na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)
Pevná linka:
FB: facebook.com/realitnakancelaria.qualitysc

NAŠE RECENZIE: https://g.page/r/CfOCHUunngyYEAI/review

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava IV