Príjemný byt iba 250m od pláže, Španielsko - Torrevieja

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.:
62 m²
predaj - 3-izbový byt
95.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12709x zobrazená v zozname / 1618x zobrazená detailne / 146x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte ideálne miesto pre kúpu apartmánu pri mori? My vám prezradíme kde ...

Na pobreží COSTA BLANCA - najnavštevovanejšej a veľmi populárnej oblasti ŠPANIELSKA s jedinečnou klímou, ktorá ponúka viac ako 300 slnečných dní v roku a priemernú ročnú teplotu 20 °C. Nájdete tu množstvo úžasných miest priateľských k návštevníkom, ktoré uspokoja všetky chute a záujmy. Nádherné výhľady, rozmanité kontrasty, stredomorský životný štýl a azúrové pláže ako pozadie pre VÁŠ NOVÝ ŽIVOT!

Viete si predstaviť, že by ste žili obklopení tými najlepšími službami a pri nohách vám ležalo more? Tento byt je pre vás ako stvorený.

Vďaka bezkonkurenčnej polohe si užijete najobľúbenejšie pláže bez toho, aby ste museli šoférovať. Okrem toho má všetko pohodlie, ktoré môžete očakávať: priestranné spálne, vybavenú kuchyňu a modernú kúpeľňu so sprchovacím kútom. Interiér je dobre postaraný a má hliníkové vonkajšie tesárske práce odolné voči stredomorskému slnku. Terasa vám umožní raňajkovať a zároveň cítiť svieži vánok od mora alebo si dať drink po práci a sledovať západ slnka. Ak hľadáte kvalitu, pohodlie a dokonalosť, nenechajte si ujsť túto príležitosť.

Počet spální: 2


Poschodie/Počet poschodí: 1
Počet kúpeľní: 1

Počet izieb: 3


Obytná plocha: 62 m2
Rok výstavby: 1987

S nábytkom


Balkón
More: 250 m

IBI: 220,00€/ROK


COMUNIDAD: 37€

* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške približne 15%.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my pre Vás nájdeme "PONUKU NA MIERU" .

*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

95.900,- €
Cena nehnuteľnosti 82.260,- € 860.000,- €
180 m²
Zastavaná plocha 69 m² 236 m²
62 m²
Úžitková plocha 45 m² 178.5 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha180 m²
Úžitková plocha62 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--394 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.