Zaujímavý 4 - izb. byt na Rozkvete pod kaplnkou Svätej Heleny v Pov. B

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte priestranný kompletne prerobený 4 - izb. byt na Rozkvete neďaleko detského ihriska? Jeden krásny slnečný 4- izbový byt s nádherným výhľadom na kaplnku Svätej Heleny tu máme pre Vás.

Tento šikovný byt je situovaný na Helenskej ulici, neďaleko detského ihriska a pod kaplnkou svätej Heleny.
Byt má rozlohu 80,24 m2, nachádza na 3 poschodí z 8. Veľkou výhodou je tu bezbarierový prístup, čo je skvelé pre mamičky s kočíkmi a tiež starších ľudí.


Dispozičné riešenie bytu:
vstupná chodba, šatník, priestranná obývačka a spálňa so šatníkom, kúpeľňa, WC, kuchyňa s výstupom na loggiu, pracovňa a detská izba.

Orientácia bytu:
- priestranná obývačka a spálňa so šatníkom sú s výhľadom na Moštenec, SNP a sídlisko Rozkvet.
- kuchyňa s výstupom na loggiu, pracovňa a detská izba s výhľadom na kaplnku Svätej Heleny, farský kostol a Čierné háje.


Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Boli vymenené okná za nové plastové so žalúziami, nové omietky, podlahy, bezpečnostné dvere.Výhodou logie je, že je zakrytá, nezmokne Vám prádlo, keď prší. V kuchyni je nová kuchynská linka a v predsieni je vstavaný šatník, čo Vám ušetrí veľa miesta na skladovanie.

K bytu prislúchajú aj 2 pivnice.


LOKALITA
Sídlisko Rozkvet sa nachádza v zastavanej časti mesta Považská Bystrica v peknom prírodnom prostredí. Panoráme dominuje príjemný výhľad na okolitú prírodu. Neďaleko umiestneného bytu sa nachádza les Čierne háje, kde čas trávia rodiny s deťmi alebo s domácimi miláčikmi na prechádzkach. Pred panelovým domom sa v blízkosti sa nachádza detské ihrisko, dostupné parkovanie .

MHD, potraviny , pizzéria, lekáreň, sú v tesnej blízkosti.
Do centra je to 5 minút autom.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Tento útulný 4 - izbový byt patrí k bytom, kde sa môžete nasťahovať ihneď bez ďalších časovo a finančne náročných prerábok. Byt je voľný od 06/2024.


CENA
134 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.


KONTAKTUJTE MA A DOHODNITE SI OBHLIADKU. na tel. č.:

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Považská Bystrica

4 - izb. byt s romantickou atmosférou, SNP Považská Bystrica
Predaj 160.000,- €
4 - izb. byt s romantickou atmosférou, SNP Považská Bystrica

Hľadáte šikovné bývanie v tichej lokalite s romantickou atmosférou? Jeden príjemný 4- izbový byt s nádherným výhľadom tu máme pre Vás. Byt má rozlohu až 87 m2 a nachádza na...

4-izbový byt 87 m2 Považská Bystrica / SNP
NOVOSTAVBA 4+KK BYTU V ŠTANDARDE, POVAŽSKÁ BYSTRICA-ZAKVÁŠOV, BALKÓN,
Predaj 149.000,- €
NOVOSTAVBA 4+KK BYTU V ŠTANDARDE, POVAŽSKÁ BYSTRICA-ZAKVÁŠOV, BALKÓN,

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku ************************* https://youtu.be/k-x1kxKb0o0 *************************Tureality ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj 4+KK byt v novostavbe v Považskej Bystrici...

4-izbový byt 94 m2 Považská Bystrica
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
4 - izb. byt s romantickou atmosférou, SNP Považská Bystrica 160.000,- € 4-izbový byt 87 m2 Považská Bystrica
SNP
predaj
NOVOSTAVBA 4+KK BYTU V ŠTANDARDE, POVAŽSKÁ BYSTRICA-ZAKVÁŠOV, BALKÓN, 149.000,- € 4-izbový byt 94 m2 Považská Bystrica predaj