Kamenný dom s 4ha pozemkom v obci Hrušov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Veľký Krtíš
Lokalita.: Veľký Krtíš
40347 m²
40347 m²
predaj - Rekreačné pozemky
180.000,- €
4,46 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2105x zobrazená v zozname / 260x zobrazená detailne / 260x zobrazená detailne tento mesiac

Prekrásne slnečné pozemky na samote s kamenným domčekom, kde je k dispozícii aj obecná voda, studňa a elektrika. Pod pozemkom je les, ktorý tvorí súčasť predaja a nad pozemkom, cez cestu je veľký rovinatý pozemok, ktorý končí tiež vlastným lesom. Lesy sú nevyťažené.
Obec Hrušov je svojou polohou a kultúrnym dedičstvom, celoslovensky vyhľadávanou obcou. Má viacero osád, ktoré ležia v širokom okolí. Laznícke usadlosti, na centrum obce napojené miestnymi cestami, sa však čoraz viac využívajú už len na rekreáciu. V jej okolí sa nachádzajú 3 turistické chodníky a cykloturistické trasy. Z hľadiska turistického ruchu sú už v súčasnosti využívané Hrušovské rybníky, kde je možné uskutočňovať oddychovú rekreáciu, ale aj aktívny oddych vo forme rybolovu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku vo Veľkom Krtíši

Rozloha rekreačného pozemku 40347 m2 je o 13351 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rekreačného pozemku vo Veľkom Krtíši.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku40347 m²
Úžitková plocha40347 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288666405575 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.