KRÁĽOVÁ PRI SENCI, NA PREDAJ 2 izbový byt s garážou a záhradkou okr. S

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Kráľová pri Senci
Ulica.: Sadová
57.99 m²
1
2
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230V
predaj - 2-izbový byt
135.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2132x zobrazená v zozname / 396x zobrazená detailne / 396x zobrazená detailne tento mesiac

RK Quality SC, ako realitná kancelária s vyše 18-ročnými skúsenosťami vo svojom odbore, ponúkame svojim klientom jedinečné benefity: garanciu vrátenia rezervačného poplatku v plnej výške v prípade, že Vám nezabezpečíme financovanie kúpnej ceny tejto nehnuteľnosti a navyše u nás neplatíte žiadne poplatky za znalecký posudok ani za kolky na katastri.

Lokalita: KRÁĽOVÁ PRI SENCI.



RK Quality SC Vám prináša ponuku na predaj 2 izb. bytu v obci KRÁĽOVÁ PRI SENCI, ktorý sa nachádza 6 km od Senca. Nachádza sa v staršom panelovom bytovom dome na druhom poschodí bez výťahu, s ÚP: 57,99 m2, z toho pivnica s plochou cca 2,4 m2 + loggia 2,7 m2 s výhľadom do dvora. Orientácia juho-západ a severo-východ. Byt sa predáva čiastočne zariadený s vybavením: kuchynská linka s elektrospotrebičmi (el. sporák s rúrou, digestor) dohodou. V roku 2015 bola spravená čiastočná rekonštrukcia: elektrické rozvody, plávajúce podlahy, linoleum, plastové okná 2 sklo, dlažby, linka, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC Geberit.

Dispozícia: vstup predsieň, vľavo samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a samostatná kuchyňa. Vpravo obývačka, z nej samostatná izba so vstupom na loggiu s orientáciou juhovýchod. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou. Plastové okná dvoj sklo. Kúrenie je zabezpečené el. konvektormi a 2 klimatizáciami. Ohrev teplej vody je riešený el. zásobníkom. Internet k dispozícii. Potrebná čiastočná rekonštrukcia.

K bytu patrí pivnica cca 2,4 m2 a samostatná garáž v suteréne domu o výmere 18 m2, spoločná kočíkareň. Parkovanie je pred domom na parkovisku na pozemku v podielovom spoluvlasníctve majiteľov bytov. Taktiež je možné používať záhradku v podielovom spoluvlastníctve ( cca 100 m2 ). Bytový dom je napojený na vodovod, elektrinu, plyn a vlastnú žumpu ( príprava na kanalizáciu ).

Výhodná poloha pri SENCI, tiché prostredie, les, potok. Vhodný byt pre mladú rodinu.

Cena: 135 000,-EUR.



Kontakt: Ing. Jozef Kaša , RK Quality SC, mobil: , pevná linka: , e-mail:

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA (pretože nášho hypoporadcu platia banky) A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A OSTATNÉ POPLATKY.

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: www.NehnutelnostiSenec.skNavštíviť nás môžete osobne na adrese:

RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec


na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)
Pevná linka:

FB: facebook.com/realitnakancelaria.qualitysc



NAŠE RECENZIE: https://g.page/r/CfOCHUunngyYEAI/review

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Kráľovej pri Sencie na ulici Sadová

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Sadová v Kráľovej pri Sencie v cene 135.000,- € je o 7.634 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Kráľovej pri Sencie. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Kráľovej pri Sencie.

Pozícia realitnej ponuky

135.000,- €
Cena nehnuteľnosti 85.500,- € 272.390,- €
57.99 m²
Úžitková plocha 36.05 m² 238 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha57.99 m²
Poschodie1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Internetiné
Vykurovanievlastné
Lódžiaáno
Garážáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Klimatizáciaáno
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-816454 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.