Krásny historický Apartmán v Paláci, Centrum Banská Štiavnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
60 m²
predaj - 2-izbový byt
222.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1525x zobrazená v zozname / 178x zobrazená detailne / 178x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame Apartmán VERSAILLES, ktorý je situovaný na prízemí mestského paláca s výhľadom na jeho nádvorie. Konštrukcie sú kamenné a klenuté. Apartmán má obývačku s kuchyňou, spálňou, vstupnú halu a samostatnú kúpeľňu s WC a sprchovým kútom. Vstupná hala je zároveň zimná záhrada s príjemným posedením a optickým prepojením s nádvorím. Interiér apartmánu s prihliadaním na osobitý charakter priestoru navrhol na zákazku dizajnér indického pôvodu Ashok Priyadarshi Nayak. Apartmán už dnes na seba zarába a efektívne slúži svojim majiteľom investičným spôsobom: https://www.apartmanyopera.sk/apartmany/

História mestskému paláca Krečmáry-Geramb, presahuje päť storočí, objekt patrí k najväčším stavbám meštianskeho charakteru v Banskej Štiavnici. Lokalita, priamo v centre a v blízkosti Starého zámku, napovedá o jeho význame a statuse majiteľov. Palác počas storočí obývali významní mešťania, hodnostári a šľachtici. Po desaťročiach chátrania je od roku 2021 objekt mestského paláca opäť obnovený a začína svoju novú púť v srdci Banskej Štiavnice.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne