Pozemok na predaj, časť PODHRADOVA, OBEC:KE-SEVER

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Jozue reality, s.r.o. v zastúpení Ing. Milanom Drotárom, so súhlasom majiteľa ponúka na predaj pozemok v lokalite Košice-Sever, časť Podhradová.

Pozemok má rozlohu viac ako 1200m2, pozemok je mierne svahovitý, skôr však rovinatý a slnečný. Vstup na pozemok je z východnej strany. Prístupová cesta je asfaltová, v blízkosti pozemku sa nachádzajú všetky dostupné siete. Pozemok nie je vhodný na výstavbu rodinného domu, keďže sa pozemok nachádza v ochrannom pásme železnice a blízkosti vysokého napätia. Cena za m2 je 102,-eur. Vhodný na iné, komerčné účely.

Lokalita: oblasť Podhradová je súčasťou mestskej časti Košice-sever, k dispozícii sú všetky potrebné dostupné služby, MHD.
JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach

Podobné realitné ponuky

Stavebný pozemok - Košice , Lokomotíva
Predaj 155,- €/m2
Stavebný pozemok - Košice , Lokomotíva

- Stavebný pozemok- športovo rekreačné využitie- 1535 m2- Rovinatý- Všetky IS- Vlastný prístup na pozemok- Výborná lokalitaTop Real Košice ponúka na predaj krásny rovinatý pozemok v lukratívnej časti mesta priamo...

Pozemky - komerčné 1535 m2 Košice - mestská časť Sever
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Stavebný pozemok - Košice , Lokomotíva 155,- €/m2 Pozemky - komerčné 1535 m2 Košice - mestská časť Sever predaj