Výnimočná príležitosť na podnikanie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj administratívno-obchodnú budovu na podnikanie resp. na bývanie, ktorá sa nachádza v turisticky vyhľadávanom meste Dunajská Streda.

Priestory sa nachádzajú v rodinnom dome, ktorý prešiel kompletnou prestavbou, a slúžil ako prevádzka reštaurácie potom ako výrobňa potravinárskych výrobkov.

Dispozičné riešenie budovy: Krytý vstup, 2 x Predsieň, Plnenie-Balenie-Etiketovanie, Kanc. a Obchodné priestory, Kancelária, Zasadačka, WC ženy a Wc muži a WC personál, Chodba, Tech.miestnosť, Šatňa, Sprcha, Altánok.

Výmera priestorov je 170,01 m2 + altánok 20,88 m2 = 190,89 m2.
Výmera pozemku: 558 m2

Priestory plne vyhovujú gastro prevádzke ale takisto ponúkajú možnosť prispôsobiť priestory podľa vlastných predstáv a sú vhodné aj na inú komerčnú prevádzku nakoľko v okolí je vynikajúci pohyb potencionálnych zákazníkov/turistov. Thermalpark Dunajská Streda sa nachádza od budovy 1,5 km. Nehnuteľnosť vlastní hygienické oprávnenie na podnikanie, preto je v nej možné okamžité začatie generovanie zisku.

Podobné realitné ponuky

Kaviáreň na prenájom - Šamorín
Prenájom 1.400,- €
Kaviáreň na prenájom - Šamorín

Ponúkame na prenájom nádhernú kaviareň v Šamoríne priamo na hlavnej ceste.Kaviareň sa prenajíma s kompletným moderným vybavením.Je to výborná podnikateľská príležitosť, nakoľko sa nachádza na prízemí komplexu Relax...

Gastro priestory 60 m2 Šamorín
Prenájom 1.400,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Kaviáreň na prenájom - Šamorín 1.400,- € Gastro priestory 60 m2 Šamorín prenájom