Na predaj pekný podkrovný byt, Bratislava - Nivy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Miletičova
95 m²
predaj - 5 a viac izbový byt
289.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

391x zobrazená v zozname / 58x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

Pozrite si virtuálnu prehliadku https://my.matterport.com/show/?m=A9VJ37sTxgt a fotografie tohto klimatizovaného podkrovného bytu, ktorý ponúka exkluzívne na predaj realitná kancelária AGENT.SK. Osobnú obhliadku s vami ochotne vykoná realitný agent, Róbert Posolda

Tento klimatizovaný byt sa nachádza na Miletičovej ulici 88 v mestskej časti Bratislava - Nivy. Situovaný je v obytnom podkroví bytového domu bez výťahu, na 3. poschodí (4. nadzemnom podlaží) z 3 (4 nadzemných podlaží) s orientáciou na severovýchod a juhozápad. Do užívania bol daný po kolaudácii 8/2000. K bytu je pridelená do užívania aj pivnica o výmere 6 m2.

S kúpou bytu sa nadobúda aj podiel na pozemkoch zastavaných bytovým domom. Mezonetový byt pozostáva z dvoch obytných miestností a 3 priestorov zariadených ako izby, ďalej z galérie a príslušenstva, ktorým je predsieň a kúpeľňa s toaletou. Kuchyňa nie je konštrukčne oddelená od obývacej izby, vymedzenie priestoru je riešené dispozičným zariadením.

V kuchynskej linke sú zabudované vstavané spotrebiče. V obývacej miestnosti je inštalovaný závesný biokrb a vedie z nej schodisko do vrchnej časti bytu. Okná sú drevené s izolačným dvojsklom. Strešné okná sú tiež drevené, opatrené sú žalúziami, príp. roletami. Byt má vlastné kúrenie a ohrev TÚV novým plynovým kotlom. Byt sa ponúka na predaj aj so zariadením.

Konštrukcia bytového domu je riešená v tradičnej technológii, nosné steny a priečky sú murované z tehál plných pálených na MVC, vodorovné nosné konštrukcie a schodisko sú železobetónové. V bytovom dome je 8 bytov z toho na každom podlaží po 2 byty. Bytový dom má 2 vstupy, hlavný vstup je orientovaný na ulicu Miletičova a druhý vstup je orientovaný do dvora bytového domu. Vo vchode sa nachádzajú samostatné stúpačky vody, ktoré boli vymenené pri výstavbe obytného podkrovia bytového domu v roku 2000.

V pešej dostupnosti sa nachádzajú aj administratívne budovy (BBC), objekty občianskej vybavenosti: materská škola Miletičova, základná škola Ružova dolina, hotel Astra, kúpalisko Delfín, trhovisko Miletičova, reštaurácie a rôzne služby. V tesnej blízkosti bytového domu sa nachádzajú aj zastávky MHD. Lokalita má výborné napojenie na bratislavský diaľničný obchvat, novú autobusovú stanicu Mlynské Nivy a centrum mesta.

Kúpu tejto nehnuteľnosti je možné financovať hypotékou, ktorú vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme hypotékarne ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overovanie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Plánujete kúpiť, predať alebo prenajať nehnuteľnosť? Kontaktujte nás, radi vám poskytneme informácie o našich službách. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, agent bude pracovať pre vás.

Naša realitná kancelária sa nachádza v Eurovea Riverside, na ulici Pribinova 30, v blízkosti ulíc: Landererova, Čulenova, Továrenská a obľúbených projektov Panorama Towers, Sky Park, Metropolis a Nové Nivy. Pred príchodom do našej kancelárie, je potrebné dohodnúť termín stretnutia. Ďakujeme a tešíme sa na stretnutie s vami.

© Text, fotografie, 3D prehliadky a videoprehliadky, sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie AGENT.SK, ktorá ponúka na svojej webovej stránke ďalšie nehnuteľnosti na predaj a prenájom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 5-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Miletičova

Inzerovaný 5 a viac izbový byt na ulici Miletičova v Bratislave - Ružinov v cene 289.900,- € je o 5.402 € lacnejší ako je priemerná cena 5-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 122 metrov menšia ako je priemerná rozloha 5-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 5-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421911.., uveďte číslo ponuky ZR-76...

Pozícia realitnej ponuky

289.900,- €
Cena nehnuteľnosti 275.000,- € 1.350.000,- €
95 m²
Úžitková plocha 92 m² 300 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha95 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-767767 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.