5i (207m2) MEZONET v SRDCI DEVÍNA s UNIKÁTNYMI VÝHĽADMI

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

B10 Vám ponúka na predaj výnimočný 5i mezonet v jednej z najžiadanejších lokalít Bratislavy - v mestskej časti Devín. Ohromujúce výhľady na jednu z ikon Bratislavy – Hrad Devín, Dunaj či kostol, rozhodne nie sú jediným dôvodom prečo sa rozhodnúť práve pre túto nehnuteľnosť s veľkorysou výmerou spolu až 207m2.

Mezonet sa nachádza v nadstavbe (2014) historickej budovy nachádzajúcej sa doslova v srdci Devína v susedstve známej reštaurácie U Srnčíka a v tesnej blízkosti cyklochodníka tiahnúceho sa popri Dunaji. Situovaný je na 3. a 4. podlaží, pričom budova nedisponuje výťahom. Orientácia bytu je na 3 svetové strany: juh, západ a sever, vďaka čomu je byt krásne presvetlený a dobre vetrateľný. Nehnuteľnosť je dokončená do štádia štandardu a nový vlastník si ho tak bude môcť zariadiť podľa svojich predstáv.

Súčasťou kúpnej ceny je aj podiel na spoločných pozemkoch pred a za bytovým domov, pričom sa jedná o udržiavané priestory, ktoré dotvárajú príjemnú atmosféru tejto historickej budove.

Tento mezonetový byt sa môže pochváliť štedrou výmerou, kde vám interiér ponúkne 162m2 a exteriér v podobe 3 terás spolu až 45m2.

Zaujímavo a prakticky riešená dispozícia bytu pozostáva z priestrannej kuchyne s jedálenskou časťou (...m2), ktorá je centrom celého bytu. Z nej sa plynule dostávame do priestrannej obývacej izby obdĺžnikového tvaru. Táto časť je krásne presvetlená vďaka veľkej presklenej ploche francúzskymi oknami a poskytuje tak unikátny výhľad na Hrad Devín či Dunaj. Obe priestranné spálne disponujú vlastnými kúpeľňami s WC, pričom jedna má vaňu aj sprchovací kút a druhá sprchovací kút. Jedna zo spální má okrem kúpeľne aj vlastný „walk-in“ šatník. Druhý takýto šatník je situovaný hneď pri vstupe do mezonetu.

Na spodnom podlaží sa nachádza ešte samostatné WC s umývadlom prístupné priamo zo vstupnej chodby. Dve z troch terás situované na spodnom podlaží sú prístupné zo obývacej izby, resp. z jednej zo spální.

Na hornom podlaží je situovaná podkrovná galéria, ktorá môže byť využitá na viacero spôsobov, napr. ako pracovňa, odpočívareň, knižnica, herňa a pod. Z tejto miestnosti je prístupná tretia (najväčšia) terasa, ktorá vám poskytne dostatok miesta na posedenie s vašimi najbližšími a priateľmi v absolútnom súkromí s výhľadmi, aké budete hľadať inde len márne.

V prípade potreby ďalšej spálne je takáto dispozičná zmena veľmi ľahko realizovateľná rozdelením obývacej izby na 2 časti.

Lokalitu netreba špeciálne predstavovať. Devín je dobre známy svojou históriou a turistickou atraktivitou. Nehnuteľnosť sa nachádza v samotnom centre Devína pri cyklochodníku vedúcom popri Dunaji. V blízkosti sa nachádzajú viaceré reštaurácie, kaviarne, bufety (na cykloceste), nedávno otvorené prémiové remeselné potraviny „Od našich“, pošta, úrad a čoskoro sa dobuduje coworkingové centrum, kde si budete môcť rezervovať svoje miesto na prácu a nadväzovanie kontaktov s inými zaujímavými ľuďmi. Devín je vyhľadávanou lokalitou aj kvôli výbornej dostupnosti do centra mesta. Zastávka MHD je vzdialená len 5min. chôdze. Budúci majitelia určite ocenia širokú škálu možností trávenia voľného času, z ktorých spomeniem Hrad Devín, cyklotrasy v povodí Dunaja a Moravy, lesy Devínskej Kobyly, Sandberg, a pod. Devín žije aktívnym spoločenským a kultúrnym životom a organizuje sa tu mnoho zaujímavých akcií.

Upozornenie: na prezentáciu sú použité originálne fotografie priestoru, ktoré sú následne zariadené pomocou virtuálneho homestagingu.

Výmery uvedené v pôdoryse sú orientačné.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 113270

Cena: 463 500.00 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Bratislava - Devín