Rodinný dom v CHKO Biele Karpaty na predaj-rezervované

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Chocholná-Velčice
105 m²
2232 m²
predaj - Rodinný dom
160.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2734x zobrazená v zozname / 210x zobrazená detailne / 210x zobrazená detailne tento mesiac

Trojpodlažný rodinný dom s veľkým pozemkom pod horou pri potoku na polosamote v katastri obce Chocholná Velčice na predaj.
Dom je situovaný na kopanici Kykula vzdialenej zhruba 6 km od centra obce. Nehnuteľnosť je celoročne prístupná po udržiavanej obecnej komunikácii , napriek lokalite v ktorej sa nachádza aj vďaka neďaleko vzdialenej( cca 200m) autobusovej zástavke. Suterén stavby slúži ako technické zázemie s kotlom na pelety aj so záložným zdrojom, bojlerom na teplú vodu a s čerpadlom na vodu z vlastnej studne. Na prvom podlaží je situovaná menšia vonkajšia terasa, vstupná chodba, veľká kuchyňa so špajzou, menšia kúpeľňa s toaletou a obývacia izba s balkónom. V podkroví sa nachádzajú dve menšie izby a väčšia spálňa s balkónom. Dom prešiel výraznou rekonštrukciou a ponúka vcelku komfortné bývanie ( internet, kamerový systém, vlastná voda) v krásnej lokalite polosamoty v kľudnom prostredí dobre dostupnej kopanice. Veľkou devízou je slnečný rovinatý pozemok a priľahlé stavby, slúžiace ako garáž, dielňa s vykurovaním a hospodárske priestory.
Ak patríte k tým tipom ľudí, ktorý chcú dôstojne bývať v odľahlom, ale zato dobre dostupnom kraji, mať dostatočný priestor a kľud tak verte , že toto miesto sa bude páčiť 9 z 10 z Vás. Nehnuteľnosť môžete využívať aj ako chalupári a vedzte, že nový sused Vám určite nepribudne vďaka chránenej krajinnej oblasti s označením (101).
Celé okolie ponúka ,minerálne pramene, turistiku , cyklotrasy až na Moravskú stranu, hubárčenie a hlavne dôstojný a komfortný život. Neďaleko vzdialená obec zabezpečuje celú občiansku vybavenosť( obchody, základnú, materskú školu, poštu, obecný úrad) vzdialenosť na diaľnicu je iba 10 km.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Chocholná-velčiciach

Inzerovaný rodinný dom v Chocholná-velčiciach v cene 160.000,- € je o 27.844 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Chocholná-velčiciach. Rozloha je o 14 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Chocholná-velčiciach.

Pozícia realitnej ponuky

160.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
2232 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
105 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2232 m²
Úžitková plocha105 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288761778423 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.