SENEC SLNEČNÉ JAZERÁ JUH – NA PREDAJ – novostavba rekreačný dom – chat

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Slnečné jazerá juh
125 m²
374 m²
3
verejný vodovod
230V
áno
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
444.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2752x zobrazená v zozname / 279x zobrazená detailne / 279x zobrazená detailne tento mesiac

RK Quality SC, ako realitná kancelária s vyše 18-ročnými skúsenosťami vo svojom odbore, ponúkame svojim klientom jedinečné benefity: garanciu vrátenia rezervačného poplatku v plnej výške v prípade, že Vám nezabezpečíme financovanie kúpnej ceny tejto nehnuteľnosti a navyše u nás neplatíte žiadne poplatky za znalecký posudok ani za kolky na katastri.

Lokalita : SLNEČNÉ JAZERÁ JUH SENEC.



RK Quality SC Vám prináša ponuku na predaj novostavby 3. izbového dvojpodlažného rekreačného domu, ktorý sa nachádza v blízkosti jazera (60 m) v príjemnej lokalite Slnečných jazier juh. Nachádza sa na rovinatom pozemku s celkovou plochou 374 m2, z toho zastavaná plocha objektu 80 m2, úžitková plocha celého objektu je 125 m2. Na pozemku sa nachádza záhradná chatka s plochou 10 m2. Na dvore zo zámkovej dlažby je parkovisko na pre 3 autá.

Jednoposchodový objekt bol postavený v roku 1985 z klasických materiálov v tvare kocky. V roku 2022 prebehla kompletná oprava. Z pôvodnej stavby bola použitá hrubá stavba a bola kompletne zmenená dispozícia objektu.

Objekt je vybavený drevenými veľkoplošnými protihlukovými oknami ( 3 - sklo ), plochá strecha hydrofólia zateplená 20 cm. Obvodové steny zateplené polystyrénom 15 cm. Kúrenie je riešené elektrickým odporovým podlahovým kúrením. Podlahy sú vybavené keramickými dlažbami a vinylovými plávajúcimi podlahami v izbách. Objekt je vybavený nadštandardnými kvalitnými materiálmi.

Dispozícia: Prízemie vstupné presklenné zádverie, z neho vstup do kúpeľne spoločne s WC a do veľkorysej obývačky, ktorá zaberá celé prízemie. Je vybavená kuchynským kútom a jedálenským priestorom, ktorý nadväzuje na obývačkovú časť vybavenú koženou dvoj sedačkou. Kuchynská linka je kompletne vybavená kvalitnými elektrospotrebičmi – el. varná doska, el. rúra, digestor, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka a umývačka riadu. Z obývačky je vstup na priestrannú vydláždenú terasu 32 m2 s elektricky ovládaným prestrešením.

Poschodie – vnútorným dreveným schodišťom sa ide na poschodie s presklennou chodbou, kde sa nachádzajú 2 samostatné spálne s francúzskymi balkónmi a kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Spálne sú vybavené manželskými posteľami a skriňami a komodami.

Predáva sa kompletne zariadený bez ďalších investícií.

Každá miestnosť je vybavená samostatnou klimatizačnou jednotkou. Ohrev vody je riešený elektrickým 120 l zásobníkom. Internet, satelit. Nízke náklady na prevádzku.

Objekt je napojený na vodovod, elektrinu, kanalizáciu, má vlastnú studňu s automatickou závlahou na polievanie zatrávnenej záhradky s okrasnými drevinami.

Pozemok je kompletne ohradený betónovým múrom vstu je riešený elektrickou bránou. Celý objekt je zabezpečený alarmom Jablotron s kamerovým systémom.

Orientácia sever - juh.



Vhodné pre náročných klientov, ktorí majú radi pohodlie, v tichej lokalite rekreačnej oblasti Slnečných jazier, blízko Bratislavy.

Cena: v RK.



Kontakt: Ing. Jozef Kaša , RK Quality SC, mobil: , pevná linka: , e-mail:

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA (pretože nášho hypoporadcu platia banky) A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A OSTATNÉ POPLATKY.

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: NehnutelnostiSenec.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:


RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec
na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)

Pevná linka:


FB: facebook.com/realitnakancelaria.qualitysc

NAŠE RECENZIE: https://g.page/r/CfOCHUunngyYEAI/review

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Senci na ulici Slnečné jazerá juh

Inzerovaný rodinný dom na ulici Slnečné jazerá juh v Senci v cene 444.000,- € je o 117.780 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Senci. Rozloha je o 17 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Senci. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 14 rodinných domov v Senci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

444.000,- €
Cena nehnuteľnosti 56.990,- € 1.250.000,- €
374 m²
Rozloha pozemku 77 m² 15341 m²
80 m²
Zastavaná plocha 42 m² 756 m²
125 m²
Úžitková plocha 1 m² 100121 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku374 m²
Zastavaná plocha80 m²
Úžitková plocha125 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoiné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Orientáciajužná
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-816447 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.