Nádherný 4-izb. nadštandardný dom v populárnej Novej Vrakuni

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vrakuňa
Lokalita.: Bratislava - Vrakuňa
Ulica.: Ríbezľová
136 m²
693 m²
predaj - Rodinný dom
599.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

5381x zobrazená v zozname / 385x zobrazená detailne / 385x zobrazená detailne tento mesiac

BOND reality ponúka na predaj nový dosiaľ neobývaný, no plne zariadený a vybavený dom s úžitkovou plochou 136 m2 + parkovací prístrešok pre dve autá, ktorý sa nachádza na väčšom pozemku o výmere 693 m2, 7 km od BA 1, v lukratívnej oblasti nových domov, kúsok od lesoparku a Ružinova (virtuálna prehliadka na konci inzerátu).
Dom, ako aj všetky ostatné domy v danej oblasti, je na liste vlastníctva vedený ako „Záhradný dom“ kód stavby 19, no v zmysle ustanovení obce ako nehnuteľnosť celoročne obývaná, s možnosťou trvalého pobytu je bez problémov financovaná bankami na HÚ (v praktickej rovine to isté, čo rodinný dom).
Stavba a pozemok: Tehla 30 cm + zateplenie 15 cm, strešná krytina BRAMAC, výlez a pochôdzie podkrovie, priečky tehla, plynový kotol Buderus so zásobníkom, kúrenie podlahové s médiom, predpríprava na bezp. Systém a internet, trávnik s automaticky riadenou závlahou, pevný krytý prístrešok pre dve autá, elektricky ovládaná vstupná brána, kompletne oplotený pozemok, zámková dlažba.
Dispozícia (viď. presný náčrt posledné foto): Do domu sa vchádza vstupnou halou so zabudovaným rolldorom, napravo od vstupnej haly sa nachádza hosťovská izba (11,2 m2) a sam. WC s umývadlom, zo vstupnej haly sa vchádza do priestrannej obývacej izby s kuchyňou a terasou (obytná miestnosť 49 m2, terasa pred ňou 11 m2), po ľavej strane, v nočnej časti, sa nachádzajú dve veľké spálne ( každá z nich 16,5 m2), veľkorysá kúpeľňa s WC (8,5 m2), chodba a technická miestnosť s kotlom a priestorom na pračku a sušičku.

Vybavenie domu:


Podlaha a obklad: Všade okrem spální a hosťovskej izby pravá žula typ FANTASY IVORY, v spálňach a hosťovskej izbe laminátová podlaha. Nemecká kuchynská linka na mieru, vstavaná chladnička LIEBHERR s automatickým otváraním, ostatné spotrebiče (varná doska, rúra, umývačka riadu, digestor) BOSCH a AEG, obývacia stena HÜLSTA, rozkladací sklenený jedálenský stôl, stoličky, rozkladacia kožená sedačka, krb obložený mramorom, v obytnej časti a z hlavnej spálne, z ktorej sa vychádza na terasu vonkajšie elektricky ovládané žalúzie, vo zvyšných dvoch izbách vnútorné žalúzie. Všetky izby vybavené a zariadené kvalitným nábytkom.
IS: elektrika, plyn, obecná voda, kanalizácia, prístupová cesta asfaltová – obecná. Cena pozemku v danej lokalite cca 430€/m2. Dom okamžite obývateľný bez dodatočných nákladov.
Na dané pomery skvelých 609.900€ vrátane provízie a kvalitného právneho servisu RK.
link prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=aMxkFR86N1p

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Vrakuňa na ulici Ríbezľová

Inzerovaný rodinný dom na ulici Ríbezľová v Bratislave - Vrakuňa v cene 599.900,- € je o 164.458 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Vrakuňa. Rozloha je o 77 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Vrakuňa. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Bratislave - Vrakuňa. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905333.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

599.900,- €
Cena nehnuteľnosti 220.000,- € 848.000,- €
693 m²
Rozloha pozemku 110 m² 953 m²
157 m²
Zastavaná plocha 80 m² 356.8 m²
136 m²
Celková rozloha 110 m² 953 m²
136 m²
Úžitková plocha 1 m² 313.72 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku693 m²
Zastavaná plocha157 m²
Celková rozloha136 m²
Úžitková plocha136 m²
Statusaktívne
Parkovanieáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1958 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.