Ihneď obývateľný poschodový dom so suterénom v obci Mužla blízko Štúro

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
120 m²
1454 m²
predaj - Rodinný dom
110.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

954x zobrazená v zozname / 137x zobrazená detailne / 137x zobrazená detailne tento mesiac

Tento zachovalý poschodový dom sa nachádza v kľudnej uličke blízko centra vinárskej dedinky Mužla.

Je to dvojposchodový domček so suterénom a prístavbou za domom, v ktorej sa nachádza garáž, letná kuchynka a hospodárske miestnosti.

Na prízemí sú dva vchody - od ulice a z dvora. Je tu kuchyňa, dve izby, kúpeľňa, chodba a predsieň. Poschodia spája schodisko. Na poschodí sú ďalšie dve izby, jedna disponuje balkónom. Nachádza sa tu aj kúpeľňa a z chodby sa dostať na ďalší balkón, ktorý má výhľad do ulice.

Celý dom je podpivničený, v suteréne sa nachádza kotolňa a ďalšie úložné priestory.

Dom stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou vyše 1450 m2, na ktorom sa nachádza aj vínna pivnička, pôvodná kopaná studňa a v 700 M2 záhrada rastie niekoľko ovocných stromov.

Do domu sú zavedené všetky inžinierske siete, kúrenie je zabezpečené centrálne, a to plynovým kotlom. Odpady sú riešené žumpou.

Domček stojí v odľahlej uličke, kúsok od základnej školy, kostola a miestneho parku. Centrum je vzdialené len 450 m, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť. Kúsok za obcou je na prechádzky ako stvorený chránený les Čenkov a len 2 km od centra sú rozsiahle pláže Dunaja vhodné na vodné športy a oddych pri vode. Cez obec prechádza trasa medzinárodnej cyklotrasy Eurovelo 6 a preteká ňou potôčik, ktorý vytvára močiare na okraji dedinky.

Mesto Štúrovo sa nachádza len 12 km od obce, kde je najväčšie termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo a hraničný priechod do Maďarska, a to do historického maďarského mesta Ostrihom. Len kúsok za mestom začína najjužnejšie slovenské pohorie Burdov, ako aj ďalšie maďarské pohoria na protiľahlej strane rieky Dunaj, kde je množstvo turistických trás.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Nových Zámkoch

Inzerovaný rodinný dom v Nových Zámkoch v cene 110.000,- € je o 259.830 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Nových Zámkoch. Rozloha je o 63 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Nových Zámkoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 rodinných domov v Nových Zámkoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR-28...

Pozícia realitnej ponuky

110.000,- €
Cena nehnuteľnosti 16.999,- € 490.000,- €
1454 m²
Rozloha pozemku 46 m² 6806 m²
120 m²
Úžitková plocha 1 m² 676 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1454 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288517633306 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.