Dom s dvoma bytovými jednotkami na Lubinských kopaniciach na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
220 m²
583 m²
predaj - Rodinný dom
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

244x zobrazená v zozname / 26x zobrazená detailne / 26x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom s možnosťou variabilného využitia na kopaniciach rázovitej obce Lubina vzdialenej iba 14 km od okresného Nového Mesta nad Váhom na predaj.
Táto nehnuteľnosť sa skladá z dvoch samostatných obytných častí s možnosťou samostatného vstupu, čo znamená, že môže slúžiť na bývanie pre dve rodiny, alebo na bývanie pre veľkú rodiny, prípadne na bývanie a zároveň na podnikanie ( predný dom bol pripravovaný ako menší penzión).Predná časť domu je samostatná obytná časť, po malých dokončovacích prácach je plne obývateľná s dispozičným prevedením , veľká priechodná chodba , dve spálne každá s vlastnou kúpeľňou a toaletou, kuchyňa, obývacia miestnosť a dve menšie obytné izby, momentálne využívané ako skladisko a pod nimi sú pivničné priestory využité ako technická časť domu. Interiér tejto obytnej časti je kompletne prerobený vrátane podlahového kúrenia a možnosti ústredného kúrenia ( medená predpríprava). Zadná samostatná časť obytných priestorov má dve podlažia s obytnou plochou cca 110m2. Je tu kompletne nová strecha vrátane krovu a krytiny a nové plastové okná. Všetko ostatné je v štádiu hrubej stavby. Výhodou tejto netradičnej nehnuteľnosti je možnosť plnohodnotného bývania a zároveň dokončenia stavebných prác na zadnej obytnej časti. Ku domu je k dispozícii celá projektová dokumentácia a stavebné povolenia.Táto krásna tichá lokalita ponúka kľudné bývanie uprostred okolitých lesov s dobrou dostupnosťou. V okruhu 10 km sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane obchodných reťazcov. Iba 100 m od domu je autobusová zástavka a cca 10 km je diaľničný privádzač. Vzdialenosť do menšieho mesta Stará Turá je iba 3 km. Okolitá príroda s možnosťou turistiky, cykloturistiky, kúpania, lyžovania a veľa iného robí túto lokalitu vcelku zaujímavou či už pre chalupára, alebo aj spokojného trvalo bývajúceho obyvateľa .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Novom Meste nad Váhom

Inzerovaný rodinný dom v Novom Meste nad Váhom v cene 129.000,- € je o 232.717 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Novom Meste nad Váhom. Rozloha je o 44 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Novom Meste nad Váhom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Novom Meste nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-28...

Pozícia realitnej ponuky

129.000,- €
Cena nehnuteľnosti 74.000,- € 395.000,- €
583 m²
Rozloha pozemku 117 m² 9541 m²
220 m²
Úžitková plocha 40 m² 405 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku583 m²
Úžitková plocha220 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289319659896 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.