Pekný rodinný dom pri Medzilaborciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Medzilaborce
Lokalita.: Krásny Brod
180 m²
1968 m²
predaj - Rodinný dom
119.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1669x zobrazená v zozname / 283x zobrazená detailne / 283x zobrazená detailne tento mesiac

Len 5 min. autom od Medzilaboriec Vám exkluzívne ponúkame kompletne prerobený rodinný dom vrátane kompletného vybavenia. Nachádza sa v tichej lokalite obce Krásny Brod.

Pozostáva z dvoch kuchýň a kúpeľní, štyroch izieb, špajze, vstupnej predsiene a chodby. K dispozícii je aj menšia pivnica a kotolňa. V zadnej časti domu sa nachádza veľká miestnosť, ktorá je ideálna na pracovný priestor alebo dielňu. Okrem toho dom disponuje krytou terasou. V jednej z izieb je už vytvorený otvor pre schodisko, ktoré by viedlo do podkrovia. Podkrovie ponúka možnosť pre vytvorenie ďalších miestností alebo skladových priestorov.

V dome prebehla rekonštrukcia: nové plastové okná a dvere (exteriér), nové drevené dvere v interiéri, stierky, podlahy, prerobené obe kúpeľne, znížený a zateplený strop, zateplenie vonkajších obvodových stien, nová fasáda, nový krb, prerobená elektrina a pod. Teplo domu zabezpečuje ústredné kúrenie kotlom na plyn alebo novým kotlom na tuhé palivo, či lokálne kúrenie - krbom v kuchyni.

Dom sa nachádza na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 1968 m2, pričom jeho rozmery sú cca 20 x 100 m. Na pozemku sa nachádzajú dva záhradné domčeky určené na skladovanie dreva a náradia.

Do ponúkanej nehnuteľnosti je možné sa hneď po kúpe nasťahovať. Viac informácií na www.romantickechalupy.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Krásnoch Brode

Inzerovaný rodinný dom v Krásnoch Brode v cene 119.000,- € má priemernú cenu rodinného domu v Krásnoch Brode. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu v Krásnoch Brode.

Pozícia realitnej ponuky

119.000,- €
Cena nehnuteľnosti 20.000,- € 119.000,- €
1968 m²
Rozloha pozemku 543 m² 2109 m²
180 m²
Úžitková plocha 85 m² 180 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1968 m²
Úžitková plocha180 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288992207984 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.