RD s ovocným sadom (3 629 m2) pri Spišskej Kapitule

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levoča
Lokalita.: Spišské Podhradie
Ulica.: Levočská cesta
240 m²
3629 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2374x zobrazená v zozname / 220x zobrazená detailne / 220x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8224 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ RODINNÝ DOM S VEĽKOU ZÁHRADOU A SADOM nachádzajúci sa v najlepšej štvrti mesta Spišské Podhradie. Rodinný dom, inšpirovaný fínskou architektúrou 60-tych rokov, je situovaný na pozemku s celkovou výmerou 3629 m2. Veľkou nezameniteľnou výhodou je poloha rodinného domu. Umiestnený je na kopci v susedstve Spišskej Kapituly s výhľadom na historické centrum mesta a najmä dominantu celého regiónu Spiša - Spišský hrad.

Rodinný dom je dvojpodlažný objekt, sčasti podpivničený. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, presvetlená hala so schodiskom, obývacia izba s otvoreným krbom, kuchyňa, ďalšia obytná miestnosť, kúpeľňa s WC a špajza. Zo vstupnej chodby je priamo vchod do garáže, ktorá predstavuje súčasť domu. Na poschodí sa nachádza priestranná hala s krbom, 4 obytné miestnosti a kúpeľňa s WC. V suteréne domu sú pivničné priestory, ktoré pozostávajú z práčovne, sušiarne, kotolne a skladu. Vykurovanie domu je riešené ako ústredné, zabezpečené je plynovým kotlom ale nachádza sa tu aj kotol na tuhé palivo, ktorý v prípade potreby je možné taktiež využiť.

Na pozemku za domom sa nachádza veľká podpivničená garáž s dostatočným skladovacím priestorom. Ďalej sa tu nachádza hospodárska budova, pozostávajúca z letnej kuchynky, hospodárskej časti, chlievu a šopky. Dom je ideálny pre jedno alebo dvojgeneračné bývanie s dostatočným priestorom pre hospodárske účely, resp. domáceho majstra. V zadnej časti pozemku je krásna záhrada - sad s neopakovateľnými výhľadmi, na ktorej sa nachádzajú ovocné stromy.

Nehnuteľnosť je vhodná aj ako investícia na podnikanie v cestovnom ruchu, sociálnej oblasti alebo kombinácii bývania s výrobnou činnosťou v prístavbe, ktorá je dostatočne priestranná.

Informácia o cene v RK.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Spišskom Podhradí na ulici Levočská cesta

Rozloha je o 122 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Spišskom Podhradí.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3629 m²
Úžitková plocha240 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8301 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.