Exkluzívna VILA Veľká Lomnica Vysoké Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kežmarok
Lokalita.: Veľká Lomnica
Ulica.: Golfová
486 m²
2570 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2356x zobrazená v zozname / 209x zobrazená detailne / 209x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8324 - Ponúkame na PREDAJ EXKLUZÍVNY RODINNÝ DOM - VILU S ATRAKTÍVNYM VÝHĽADOM NA PANORÁMU VYSOKÝCH TATIER v susedstve GOLFOVÉHO IHRISKA vo Veľkej Lomnici pri Poprade. Dom je situovaný na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 2 570 m2 v zástavbe rodinných a rekreačných domov. Obec je vybavená kompletnou občianskou a technickou infraštruktúrou, prístupová cesta je asfaltová. Pozemok je po celom obvode oplotený, VEĽKÁ ZÁHRADA poskytuje ÚPLNÉ SÚKROMIE A POKOJ. Veľká Lomica sa pritom nachádza len 10 minút autom do Popradu, resp. k diaľnici D1, letisko Poprad cca 20 min.

RODINNÝ DOM, KOLAUDOVANÝ V ROKU 2016, PONÚKA KOMFORTNÉ UBYTOVANIE PRE CELÚ AJ VIACGENERAČNÚ RODINU. Zastavaná plocha domu 336 m2 na dvoch podlažiach poskytuje dostatok miesta pre spoločné priestory (VEĽKÁ OBÝVACIA GALÉRIA S KRBOM - 60 m2), JEDÁLEŇ (33 m2), KUCHYŇA (19 m2) ale aj SÚKROMNÉ ZÓNY v 4 OBYTNÝCH IZBÁCH/APARTMÁNOCH, každá s vlastnou kúpelňou. Dizajnu dominujú VEĽKÉ PRESKLENNÉ PLOCHY A VÝHĽADY NA ZÁHRADU A VYSOKÉ TATRY. Celková úžitková plocha domu bez terasy je 486 m2. TERASA s vonkajším sedením s ALTÁNKOM a krbom má celkovú plochu 246 m2.

DOM JE MUROVANEJ KONŠTRUKCIE má napojenie na inžinierske siete - verejná el. sieť, vodovod, kanalizáciu, plyn. Vykurovanie v celom dome je zabezpečené TEPELNÝM ČERPADLOM (VODA - VZDUCH) s vlastnou vŕtanou studňou. K domu patrí aj VEĽKÁ SAMOSTATNÁ DVOJGARÁŽ S PRÍSTREŠKOM (úžitková plocha 115 m2).

RODINNÝ DOM-VILA POSKYTUJE VYNIKAJÚCU PRÍLEŽITOSŤ NA KOMFORTNÉ A LUXUSNÉ BÝVANIE V TATRÁCH. Je ideálnym východiskovým bodom pre GOLFISTOV (areál BLACK STORK), záujemcov o TURISTIKU, CYKLOTURISTIKU, POZNÁVANIE v blízkosti mesta Poprad.

Ďalšie informácie sú dostupné v RK.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Veľkej Lomnici na ulici Golfová

Rozloha je o 235 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Veľkej Lomnici.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2570 m²
Zastavaná plocha336 m²
Úžitková plocha486 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8324 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.