PREDAJ: chata na víkendový relax, ale aj na celoročné bývanie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal ponúka na predaj chatu neďaleko Banskej Bystrice - SIELNICA.

Úžitková plocha chaty je 129 m2 a je súčasťou komplexu dvoch chatových jednotiek so samostatným vstupom terasou a septikom. Chata pozostáva z prízemia, nadzemného podlažia a zobytneného podkrovia. Súčasťou je plne vybavená kuchyňa, 2x toaleta, sprchový kút a vírivá vaňa. Spodná časť chaty je murovaná a zateplená. Strešná krytina je plechová, s klasickým dreveným trámovým stropom.

Prízemie pozostáva zo zádveria s toaletou a sprchovým kútom, kuchyne s jedálenským stolom a sporákom na plyn, ale aj piecky na drevo. Súčasťou je tiež priestranná obývacia izba s krbom, ktorá je prepojená s menšou izbou ktorej súčasťou je vírivá vaňa pre chvíle relaxu a romantiky.

Nadzemné podlažie pozostáva z toalety, dvoch samostatných izieb, loggie a veľkej terasy s výhľadom do doliny. V letných mesiacoch je terasa ideálnym miestom napríklad na opaľovanie.

Podkrovie pozostáva z ďalšej obytnej podkrovnej izby, kde sa nachádzajú až štyri samostatné postele.

POZEMOK: Nachádza sa na rovinatej parcele ohraničenej svahovitým lesom a potôčikom. Celková rozloha oploteného pozemku je 137 m2.

LOKALITA
Z obce Sielnica, kde sa chata nachádza je to zhruba 10 minút autom po diaľnici do Banskej Bystrice a ešte menej do Zvolena. Aj vďaka skvelej polohe bola chata v minulosti celoročne obývaná.
V okolí sa nachádza veľa turistických chodníkov a cyklotrás, lyžiarske stredisko Sielnica-Brestová, kúpele Sliač a kúpalisko Kováčová.

Vhodná nie len na víkendový relax, ale aj na celoročné bývanie.

KONTAKT:
e-mail:
tel. č.:

Podobné realitné ponuky

PREDAJ: Menší, zariadený, novopostavený, štýlový dom pod lesom, 68 m2,
Predaj 269.999,- €
PREDAJ: Menší, zariadený, novopostavený, štýlový dom pod lesom, 68 m2,

NOVOPOSTAVENÝ, ZARIADENÝ, ŠTÝLOVÝ DOM POD LESOM - LÁSKA NA PRVÝ POBYT. ÁNO, S CENOU SME SA ZBLÁZNILI. DOHODA NA CENE JE MOŽNÁ, VÝMENA ZA STAVEBNÝ POZEMOK V KOVÁČOVEJ (LOKALITA POD...

Chata 68 m2 Kováčová / Bienska dolina
PREDAJ: rodinný dom v Dobrej Nive, pozemok 822 m2
Predaj 57.000,- €
PREDAJ: rodinný dom v Dobrej Nive, pozemok 822 m2

AstonReal Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj starší rodinný dom, chalupu v obci Dobrá Niva, s hospodárskou budovou, stodolou, záhrada a garáž. Celková výmera pozemku je 822 m2...

Chata 670 m2 Zvolen / Dobrá Niva
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ: Menší, zariadený, novopostavený, štýlový dom pod lesom, 68 m2, 269.999,- € Chata 68 m2 Kováčová
Bienska dolina
predaj
PREDAJ: rodinný dom v Dobrej Nive, pozemok 822 m2 57.000,- € Chata 670 m2 Zvolen
Dobrá Niva
predaj