Chata na Verliškách, Malý Lipník

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stará Ľubovňa
Lokalita.: Stará Ľubovňa
130 m²
230 m²
predaj - Chata
44.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1354x zobrazená v zozname / 188x zobrazená detailne / 188x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj je pôvodná chata postavená v 70tých rokoch v chatovej osade Verlišky. Chata sa nachádza v časti nad cestou a vedie k nej spevnená prístupová cesta. Je v pôvodnom stave, momentálne bez sociálneho zariadenia a kúpeľne. Na prízemí ponúka malú kuchynku a priestor na vybudovanie kúpeľne. Pod predĺženou strechou vznikol aj priestor na dielňu a odloženie záhradného náradia. Na prvom nadzemnom podlaží je predsieň a spoločenská miestnosť s krbom, v podkroví sa nachádzajú dve izby - spálne (jedna priechodná). Chata je pripojená a miestny rezervoár vody. Má plechovú strechu, postavená je z muriva a dreva. Patrí k nej aj suché WC na pozemku o veľkosti 230 m2.
Pokojné prírodné prostredie v tejto časti Ľubovnianskej vrchoviny si zamilujú nielen hubári a rybári, na svoje si prídu aj cykloturisti a vyznávači aktívneho oddychu.
Ak hľadáte chatu na trávenie víkendov a dovoleniek mimo rušných miest a patríte medzi kutilov, ktorí sa neboja zrealizovať svoje predstavy, toto je ideálna príležitosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Starej Ľubovni

Inzerovaný chatu v Starej Ľubovni v cene 44.900,- € je o 9.368 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Starej Ľubovni. Rozloha je o 92 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Starej Ľubovni.

Pozícia realitnej ponuky

44.900,- €
Cena nehnuteľnosti 44.900,- € 62.990,- €
230 m²
Rozloha pozemku 230 m² 900 m²
130 m²
Úžitková plocha 100 m² 313 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku230 m²
Úžitková plocha130 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289022767550 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.