Rekreačná chata v lesnom a tichom prostredí v chatovej oblasti

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Jelenec
90 m²
90 m²
predaj - Chata
114.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

79x zobrazená v zozname / 19x zobrazená detailne / 19x zobrazená detailne tento mesiac

Kúsok za Nitrou v obci Jelenec sa nachádza táto príjemná romantická chata. Chata sa nachádza v príjemnom prostredí lesov v chatovej osade. Je ideálna aj na trvalé bývanie. Pri vstupe do chaty je krytý altánok, ktorý zaručuje posedenie počas pekných teplých dní. Má novú strechu, nové rozvody vody a elektriky, bezpečnostné kovové dvere, plastové okná. Je napojená na studňu s pitnou vodou, elektriku a žumpu. Má optický internet a klimatizáciu. Chata pozostáva z prvého podlažia na ktorom sa nachádza kúpeľňa, toaleta, veľká obývacia miestnosť s kuchyňou a menšia spálňa. Ku chate je možné odkúpiť alebo si prenajať pozemok o rozlohe 352m2. Chata je krásne presvetlená a výhľady na okolitý les Vám zaručuje balkón so sedením. Spodné podlažie slúži ako garáž alebo aj ako odkladací priestor. V prípade ďalšieho obytného priestoru si viete prízemie prerobiť. Romantiku v zimnom období vám spríjemní praskanie dreva v krbe. Taktiež je možnosť kúriť elektrickými infra panelmi, ktoré sa dajú ovládať na diaľku. Chatka je ideálna pre ľudí, ktorí vyhľadávajú kľud, ticho, pekné lesné prostredie a ktorí hľadajú únik pred ruchom mesta. V okolí je veľa možností na turistiku a cykloturistika v Tribečskom prostredí. V blízkosti sú jazerá, ktoré Vám skrášlia prechádzky počas príjemných pekných dní. Je možnosť výmeny chaty aj za 2-izbový byt v Nitre.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Jelenci

Inzerovaný chatu v Jelenci v cene 114.900,- € je o 6.343 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Jelenci. Rozloha je o 23 metrov väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Jelenci.

Pozícia realitnej ponuky

114.900,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 125.000,- €
90 m²
Rozloha pozemku 90 m² 2319 m²
90 m²
Úžitková plocha 20 m² 140 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku90 m²
Úžitková plocha90 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288864862378 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.