Romantická stodola blízko Búčskeho jazera

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
200 m²
1935 m²
predaj - Chata
58.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1550x zobrazená v zozname / 174x zobrazená detailne / 174x zobrazená detailne tento mesiac

Stodola sa nachádza v malebnej dedinke Búč, blízko Búčského jazera a prekrásneho lesa.

Je to novšia stavba postavená na základoch starého domu, na pozemku veľkosti vyše 1900 m2. Pri prestavbe bol odstránený strop stavby, vďaka čomu vznikol veľký otvorený priestor, ktorý spolu s drevenými trámami a pôvodnými stĺpmi vytvárajú jedinečný pocit pri vstupe do týchto priestranných presvetlených miestností. V zadnej časti stavby sú menšie hospodárske miestnosti využívané ako špajza a úložné priestory. Za stodolou stojí prístrešok polkruhového tvaru, využívaného ako garáž.

Stodola stojí v prednej časti tohto slnečného pozemku, zadná časť sa využíva ako záhada, za ktorou vedie poľná cesta k jazeru a lesu.

Jazero je príjemným miestom na rybárčenie a na prechádzky prírodou. Necelých 7 km od pozemku tečie rieka Dunaj, ponúkajúca skvelé možnosti na oddych pri vode ako aj na aktívne trávenie voľného času vďaka medzinárodnej cyklotrase Eurovelo 6, vedúcej popri Dunaji.

Miestne podmienky sú vďaka teplým slnečným lúčom skvelé na pestovanie vína. Okolie je okrem toho, že je významná vinárska oblasť, je preslávené svojimi liečivými prameňmi, len 15 km od obce sa nachádza termálne kúpalisko a wellness Patince, a v 20 km-vej diaľke vo Vadaši v Štúrove nájdete najväčší termálny aquapark na Slovensku. Neďaleké Kováčovské kopce pohoria Burdov a okolité viničné údolia sú stvorené pre milovníkov nenáročnej turistiky. A turistami obľúbené mestá - Ostrihom a Komárno sú skvelou destináciou pre nadšencov historických pamiatok, ako aj hlavné mesto Maďarska, Budapešť, ležiace len 80 km od obce, ktoré ponúka ďalšiu kopu možností na výlety.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Komárne

Inzerovaný chatu v Komárne v cene 58.000,- € je o 226.470 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Komárne. Rozloha je o 88 metrov väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Komárne.

Pozícia realitnej ponuky

58.000,- €
Cena nehnuteľnosti 18.500,- € 280.000,- €
1935 m²
Rozloha pozemku 308 m² 16002 m²
200 m²
Úžitková plocha 1 m² 200 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1935 m²
Úžitková plocha200 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7_287448996232 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.