PREDAJ - Podnikateľský objekt - Galanta

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj administratívnu budovu v meste Galanta.
Budova stojí na pozemku s výmerou 1747 m2. Zastavaná plocha je ca. 465 m2. Budova je dvojpodlažná. Úžitková plocha prízemia je 356 m2 + vstupná terasa 10 m2. Úžitková plocha prvého poschodia je 200 m2 + balkón 8 m2 a terasa 38 m2.
Budova bola postavená v roku 1964. V rokoch 2002 až 2006 prebehla modernizácia a rekonštrukcia, v rámci ktorej bol vymenený krov a strešná krytina, dvere, okná, podlahy, dlažby, sanita a elektroinštalácia. Obvodové múry budovy sú z tehál hrúbky 45 cm. Budova nie je je zateplená. Na streche je betónová strešná krytina.
Prízemie pozostáva z 3 častí:
Prvú, hlavnú časť budovy tvorí: vstupná terasa, vstupná chodba, hala o výmere 91 m2, jedáleň 42 m2, kuchyňa, tri miestnosti (kancelárie) s priemernou výmerou 20 m2 každá, sociálne zariadenia pre ženy a pre mužov a schodisko na prvé poschodie.
Druhá časť je aktuálne využívaná ako byt a tvorí ju vstupná chodba, WC, predsieň, kúpeľňa a dve miestnosti (kancelárie alebo izby).
Tretiu časť tvoria 2 technické miestnosti.
Poschodie:
Na poschodí sa nachádza chodba, sklad, 6 miestností (kancelárií), kúpeľňa s vaňou a WC, sociálne zariadenia pre ženy a mužov. Na tomto poschodí sa tiež nachádza balkón o výmere 8 m2 a terasa o výmere 38 m2.
Inžinierske siete: Budova má prípojku plynu (vykurovanie plynovým kotlom), vody, kanalizácie a elektrickej energie.

Cena dohodou.

V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte:

Podobné realitné ponuky