CENA Dohodou - Úžasné miesto s chatkou a veľkým pozemkom v krásnom pro

Štát.: Slovensko
Mesto.: Veľký Krtíš
Lokalita.: Veľký Krtíš
153397 m²
153397 m²
predaj - Poľnohospodárske a lesné pozemky
153.397,- €
1,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2013x zobrazená v zozname / 163x zobrazená detailne / 44x zobrazená detailne tento mesiac

Neďaleko obce Čelovce na samote obklopenej lesom, sa rozprestiera pozemok o výmere cez 15 hektárov. Ideálne miesto splniť si svoj sen o vlastnom ranči či gazdovstve.
Jedná sa prevažne o poľnohospodársku pôdu s chatkou a parcelou vedenou ako zastavaná plocha a nádvorie. K pozemkom vedie po obecnej asfaltovej komunikácii, čiastočne spevnená poľná cesta .
Na pozemku je nová elektrina, vŕtaná studňa. Súčasťou výmery je aj viac ako 2 hektárový dvojročný orechový sad - orech kráľovský. Za hranicou pozemku je potôčik a prameň.
Chatka je napojená na elektrinu, je zariadená, pôsobí veľmi útulne. Umiestnená je v prítmí lesíka a poskytuje krásne výhľady na celý pozemok. Na tomto mieste Vás zaručene nebude nič rušiť.
Miesto je od centra obce vzdialené cca 2-3 km. Čelovce sa nachádzajú v okrese Veľký Krtíš, v pahorkatinnej oblasti Krupinskej planiny, v doline Čelovského potoka.
Milovníci prechádzok si prídu na svoje, v blízkom okolí je malebná dedinka Hrušov z rozhľadňou na Prašnom vrchu, kde Vás očarí na severozápad a západ okrem pohorí Tríbeč, Inovec a Vtáčnik je možné dovidieť aj na Malé Karpaty

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja poľnohospodárskej pôdy vo Veľkom Krtíši

Rozloha poľnohospodárskej pôdy 153397 m2 je o 97704 metrov väčšia ako je priemerná rozloha poľnohospodárskej pôdy vo Veľkom Krtíši.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku153397 m²
Úžitková plocha153397 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289325245252 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.