Nadštandardný 4-izbový byt s terasou, ul. Južná trieda, #nehnutelnosti

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Petersen Realitný servis Vám so súhlasom majiteľa na prenájom ponúka nadštandardný 4 izbový byt s terasou o výmere 150m2, (úžitková plocha-130m2, GARÁŽ-20m2 a pivničné priestory). Tento veľkolepý byt je situovaný v tichom prostredí Južnej triedy v blízkosti centra mesta. Byt je orientovaný na juho-západnú stranu, čo vytvára slnečnú a teplú atmosféru.
Vstupná chodba Vás privedie do rozľahlej obývacej miestnosti, v ktorej dominuje funkčný krb a útulný priestor pre rodinné stolovanie. Atmosféru tejto miestnosti dotvára terasa stvorená pre Váš oddych a relax. Dizajnovo navrhnutá kuchyňa, určená pre milovníkov varenia, Vám ponúka množstvo úložného priestoru pre dokonalý kulinársky zážitok. K dispozícií je hosťovská kúpeľňa s toaletou, slnečná spálňa so šatníkom a kúpeľnou, detská izba, hosťovská izba. K bytu prislúcha garáž s elektrickou bránou a murovaná pivnica. Byt sa prenajíma zariadený. Energetický certifikát nie je k dispozícii.

Cena nehnuteľnosti je 1.300,- Eur vrátane energií, médií a internetu.
Požadovaný 2-mesačný depozit

V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, radi Vám danú nehnuteľnosť ukážeme a pomôžeme Vám pri správnom rozhodnutí.
©️ Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Petersen Realitný Servis.

Podobné realitné ponuky