PRENAJATÉ! 1+1, 34m2, zariadený,Hurbanova,Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal ponúka vo výhradnom zastúpení majiteľov na prenájom krásny kompletne zrekonštruovaný 1-izbový byt o výmere podlahovej plochy 34m2 vo vyhľadávanej lokalite Sihoť I, na Hurbanovej ulici v Trenčíne. Byt sa nachádza na druhom poschodí z troch v zateplenom tehlovom dome. Bytový dom sa nachádza v tichom a príjemnom prostredí plnom zelene. V tesnej blízkosti (pešej dostupnosti) sa nachádza hrádza, cyklistický chodník, zimný štadión Pavla Demitru, Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka, autobusová a železničná stanica a ostatná občianska vybavenosť.

Samotný byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (nové rozvody elektriny, nové omietky so stierkami, plastové okná, plávajúca podlaha, keramická dlažba a obklady, nové vstupné dvere, nová kuchynská linka, nová sanita). V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút, umývadlo, WC. Vo vstupnej chodbe aj v izbe sú vstavané skrine na mieru, na radiátoroch sú pomerové merače. V byte je zavedený optický kábel na TV a internet. V prípade, že si nájomník zabezpečí internet sám, cena prenájmu je nižšia o 18€. K bytu patrí murovaná pivnica o výmere cca 4m2. K bytu nie je vytvorený energetický certifikát.

V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený so všetkým zariadením, ktoré je na fotografiách (vrátane riadov a spotrebičov: automatická práčka, kombinovaná chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, televízor...) a je k dispozícii ihneď.

Byt je určený pre 1, max. 2 osoby, nefajčiarov. V byte nie sú povolené žiadne zvieratá bez súhlasu majiteľa.

Mesačné nájomné je 490€, vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí vratná finančná záloha vo výške jedného mesačného nájmu, ktorá je zábezpekou pre prípad vzniknutej škody na majetku.

Cena prenájmu zahŕňa províziu za kompletný právny servis a záujemca neplatí žiadne poplatky realitnej kancelárii. Info: ,

Podobné realitné ponuky

Na prenájom útulný 1-izbový byt, Trenčín- Sihoť
Prenájom 450,- €
Na prenájom útulný 1-izbový byt, Trenčín- Sihoť

RADO Reality Vám ponúka na prenájom útulný 1-izbový byt na prízemí v Trenčíne- Sihoť, s rozlohou 33 m2. Ide o dobre zariadený a čiastočne prerobený byt, ktorý poskytuje príjemné a...

1-izbový byt 33 m2 Trenčín / Považská
Prenájom 450,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na prenájom útulný 1-izbový byt, Trenčín- Sihoť 450,- € 1-izbový byt 33 m2 Trenčín
Považská
prenájom