MODERNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, LOGGIA, Jégého alej, Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Jégeho
58.65 m²
12
6
2
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
600,- €/mes. Energie:
150 € / mes
vrátane poplatkov za internet, +150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

377x zobrazená v zozname / 56x zobrazená detailne / 56x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne na prenájom ponúkame veľmi pekný, slnečný, kompletne zariadený 2 - izbový byt s loggiou, komorou a pivničnou kobkou v novostavbe na ulici Jégého alej vo vyhľadávanej mestskej časti Ružinov.

Výhody bytu:


- novostavba
- komora
- loggia
- pivnica s možnosťou odloženia bicyklov
- vyhľadávaná lokalita
- blízko trhovisko Miletičova ul.

Podlahová plocha bytu predstavuje 53,65 m2 + loggia o výmere cca 5 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 6. poschodí v 12 - poschodovej novostavbe s dvomi výťahmi. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený, s kuchynskou linkou na mieru s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, voľne stojacou americkou chladničkou s mrazničkou, jedálenským stolom a so šatníkovými skriňami na chodbe aj v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, odkladacia polička a automatická práčka. V obývacej izbe je k dispozícii sedacia súprava, konferenčný stolík a obývačková zostava. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, spálňa, obývacia izba spojená s kuchyňou so vstupom na loggiu, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Necelých päť minút chôdze vás môže deliť od fitness centra s krytým bazénom a wellness zónou. Srdce milovníkov športu ocení blízke jazero Kuchajda a Štrkovecké jazero, kde si môžete zabehať v nádhernom prostredí na čerstvom vzduchu. Nechýbajú tu ani tenisové kurty, športová hala, hokejový i futbalový štadión a mnoho ďalšieho. Na svoje si prídu rovnako priaznivci mestského života. Svoju obľúbenú šálku kávy si vychutnáte v pripravovanej kaviarni priamo v Jégého aleji a pár krokov to máte napríklad aj do skvelej peruánskej reštaurácie. Prechádzka okolím vás tiež môže zaviesť k blízkemu mestskému trhovisku Miletičova, ktoré je plné kvetín, čerstvej zeleniny, ovocia a ďalších lokálnych potravín. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD - autobusy a električky.

Byt je voľný od 01.07.2024 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 600€ + 150€ energie vrátane poplatkov za internet.

Kontakt:


Email:

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha58.65 m²
Úžitková plocha58.65 m²
Poschodie6
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno