Prenájom 2-izbového bytu v Lamači

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Lamač
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Lamač
Lokalita.: Bratislava - Lamač
Ulica.: Heyrovského 5
66.34 m²
posledné poschodie
2
áno
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt
590,- € Energie:
160 € / mes
+160,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

3799x zobrazená v zozname / 304x zobrazená detailne / 304x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom priestranný zariadený 2-izbový byt s menšou terasou na poslednom 4.poschodí (5.np) v Lamači na ulici Heyrovského 5 v bytovom dome z roku 2010. Orientácia bytu je na východ a juh. Byt je svetlý a tichšie prostredie s dobrou občianskou vybavenosťou pridávajú na kvalite bývania.
Byt je vhodný pre dve osoby (pár). Cena mesačného nájmu vrátane energií je 750.-EUR. Nájom je možný od 1.5.2024.

Výmera a dispozícia bytu:


Celková podlahová plocha bytu je 66,34m² a výmera terasy je 6,00m² a pozostáva obytnej miestnosti – priestrannej obývačky s kuchyňou a jedálenskou časťou, zo samostatnej izby - spálne a z príslušenstva, ktoré tvorí predsieň, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. By sa nachádza na 4.poschodí v štvôr poschodovom dome s výťahom.
Pri vstupe do bytu sa nachádza predsieň v ktorej je umiestnená šatníková skriňa. Z chodby je prístupná kúpeľňa s vaňou, práčkou, umývadlom a samostatné wc. Obývacia izba je zariadená sedačkou, skrinkami a TV, taktiež jedálenským stolom a stoličkami. Kuchynská časť je vybavená kuchynskou linkou so spotrebičmi (sporák, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, chladnička). Byt má vlastný kotol – vykurovanie a ohrev TUV a taktiež klimatizáciu.
Je vhodný ideálne pre pracujúci pár. Celková cena 750.-EUR pozostáva z ceny nájmu je 590.-EUR a ceny energií 160.-EUR.

Parkovanie pred domom a v okolí je dostačujúce.



Lokalita:
Bytový dom sa nachádza na začiatku Lamača. V blízkosti sa nachádza dobrá občianska vybavenosť. Taktiež pri bytovom dome sú zastávky MHD s dobrou dostupnosťou na obe strany mesta.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Lamač na ulici Heyrovského 5

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Heyrovského 5 v Bratislave - Lamač v cene 590,- € je o 521 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Lamač. Rozloha je o 10 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Lamač. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 dvojizbových bytov v Bratislave - Lamač. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-TH...

Pozícia realitnej ponuky

590,- €
Cena nehnuteľnosti 590,- € 630,- €
72.34 m²
Celková rozloha 65 m² 72.34 m²
66.34 m²
Úžitková plocha 65 m² 66.34 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha72.34 m²
Úžitková plocha66.34 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-TH-21 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.