DOM NA PRENAJOM, OBEC: TRSTENE PRI HORNADE, KE-OKOLIE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY v zastúpení Ing. Milanom DROTÁROM ponúka na prenájom DOM v obci Trstené pri Hornáde.
Jedná sa o 1 izbový dom, kde na prízemí sa nachádza kuchyňa spolu s jedálenskou časťou, kúpeľňa vybavená sprchovacím kútom a umývadlom, samostatným WC, novou kuchynskou linkou, a jedálenským stolom a zariadením. Na poschodí domu sa nachádza väčšia izba o rozmere cca. 25m2, izba je podkrovná, momentálne nezariadená, je však možné zariadiť podľa potrieb nájomníka.

Ideálne pre pracovné skupiny od 2-4 ľudí.

Spolu celková výmera je cca. 60m2. Dom je napojený na elektrinu, dom má vlastné elektrické vykurovanie. Na pozemku je možné zaparkovať viacero áut.
LOKALITA A OKOLIE
Okolie poskytuje dobrú občiansku vybavenosť . V blízkosti sa nachádza reštaurácia Stodola Staré časy, Camion Bistro, obchod Coop Jednota, ZŠ Trstené pri Hornáde, do obce chodí SAD.
CENA NÁJMU
Cena za prenájom je 599 EUR/mesiac, zahŕňa nájomné vrátane energií. DOHODA MOŽNA. Podmienka: 1 mesačný depozit vopred a minimálna doba prenájmu je 1 rok. Voľný ihneď.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach

Podobné realitné ponuky