Predám v Trávnici lukratívny stavebný pozemok.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme v Trávnici, v lukratívnej časti obce, stavebný pozemok. Nachádza sa na okraji obce, odkial je krásny výhľad na celú obec. Je vhodný na stavbu apartmánoveho domu, rekreačnej chaty, alebo rodinného domu. Máme vyhotovený aj projekt na apartmánový dom. Projektovala ho renomovaná projektová kancelária a v prípade záujmu ho odovzdáme kupujúcemu spolu s pozemkom.
Šírka pozemku je cca 30m., voda a elektrika, sú zavedené na pozemku, plyn je blízko.
Asi 1500m. od obce sa nachádzajú dva rybníky.
Iba 4 km od obce Trávnica sa nachádza termálne kúpalisko Podhájska. Práve preto je možné, okrem trvalého bývania, pozemok využiť aj na rekreačné účely. Lokalita pozemku je zárukou oddychu a pohodlného bývania a rekreovania. Občianska vybavenosť obce Trávnica je dobrá, je tam MŠ, ZŠ, zdravotné stredisko, obecný úrad, ihriská, pohostinstvá a obchody, ozdobou obce je niekoľko kaštielov, kaplnka a katolícky kostol.
Podhájska kúpalisko je najznámejšie svojim areálom bazénov s termálnou liečivou vodou jedinečného zloženia, ktorá patrí medzi najmineralizovanejšie vody v strednej Európe.
V celej oblasti sa nenachádza žiadny priemysel, ktorý by znečisťoval ovzdušie a preto sa tu dobre cítia i ľudia s ochoreniami dýchacích ciest. Krásne lesy v okolí Podhájskej a Trávnice ponúkajú zaujímavé turistické trasy po celý rok. Turistickými chodníčkami možno navštíviť historické pamiatky v okolí, napr. zrúcaniny Paulínskeho kláštora na Mariánskej Čeladi a pod. Okolie obcí spĺňa nároky aj najnáročnejších. Okrem trávenia voľného času na kúpalisku v Podhájskej a využívania jeho doplnkových služieb je možnosť navštíviť viacero kultúrnych, historických a prírodných zaujímavostí.
V okolí je možnosť navštíviť Nitriansky hrad, zrúcanina Gýmeš, Arborétum Mlyňany, zámok v obci Topoľčianky. Samotná obec Trávnica má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, ozdobou obce je niekolko kaštielov, kaplnka a kostol.
Viac info o nehnuteľnosti na: kontakt , , alebo


V cene je právny servis, zabezpečenia všetkých písomností. U nás vybavíte všetko na jednom mieste.
Vybavujeme aj hypotéky ku kúpe nehnuteľnosti, nakoľko sme certifikovanou realitnou kanceláriou a riadne zaregistrovaným členom s povolením NBS sprostredkovávať aj hypotekárne a sprostredkovateľské úvery a aj poistenia všetkého druhu.
Pracujeme s produktami všetkých bánk a poisťovní podnikajúcich na územi SR.
Ako prebieha obhliadka nehnuteľnosti?

Obhliadku vedie maklér
Obhliadku vedie a so záujemcom komunikuje takmer výlučne realitný maklér!
Ak na niektorú otázku nevie odpovedať na mieste, zodpovie ju neskôr resp. si ju od predávajúceho zistí sám v príhodnom okamžiku (bežne po obhliadke telefonicky alebo e-mailom).
Maklér plnohodnotne zastupuje predávajúcu stranu a poskytne záujemcovi všetky podstatné informácie o ktoré ho požiada.
Obhliadka NESLÚŽI NA DOJEDNÁVANIE KÚPNEJ CENY. Záujemca si nehnuteľnosť na obhliadke má pozieť, a ak sa mu páči, môže oznámiť maklérovi, že o nehnuteľnosť má záujem. Až v takomto momente sa rieši cena a podrobnosti.
Nebojte sa požiadať o opätovnú obhliadku! Potvrdzuje to vážnosť vášho záujmu! Pýtajte sa, pýtajte sa, pýtajte sa. Váš maklér bude rád, ak ho budete s otázkami kontaktovať!

Záverečná povinnosť
Po ukončení obhliadky vás môže maklér vyzvať k podpisu protokolu o vykonaní obhliadky. Ide o evidenčnú povinnosť profesionálneho makléra, ktorý tým ukončí obhliadku nehnuteľnosti.
Písomná evidencia o obhliadke je nutnou podmienkou vykonania akejkoľvek obhliadky nehnuteľností v ponuke Reality-Kontakt a maklér neumožní obhliadku nehnuteľnosti záujemcom, odmietajúcim písomne potvrdiť, že vstúpili do cudzieho objektu resp. na cudzí pozemok. Treba si uvedomiť, že vstup na cudzí majetok vždy podlieha súhlasu vlastníka, ktorý má vždy počas procesu sprostredkovania možnosť vyžiadať si od Reality-Kontakt evidenciu osôb, ktoré do nehnuteľnosti vstúpili.

Každý kto si kúpi nehnuteľnosť prostredníctvom našej realitnej kancelárie, dostane od nás ročné poistenie, nadobudnutej nehnuteľnosti, zdarma.

Podobné realitné ponuky

Predaj Futbalové tréningové centrum  obec Radava na pozemku 23 052m2
Predaj Cena v RK
Predaj Futbalové tréningové centrum obec Radava na pozemku 23 052m2

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. Vám ponúka futbalový štadión s vybudovanou infraštruktúrou pri obci Radava na pozemku o celkovej rozlohe 23 052m2.Na pozemku sa nachádza:a) Futbalové ihrisko...

Rekreačné pozemky 23052 m2 Radava / Radava
Rekreačný pozemok na predaj, 577 m2, Podhájska - Svätuša
Predaj 52.000,- €
Rekreačný pozemok na predaj, 577 m2, Podhájska - Svätuša

Hľadáte pozemok v Podhájskej vhodný na investíciu alebo na výstavbu chatky? Pozrite na našu ponuku.V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj pozemok v obci Podhájska, časť Svätuša, v lokalite...

Rekreačné pozemky 577 m2 Podhájska / Svätuša
Predám pozemok v obci Kamenica nad Hronom
Predaj 6.900,- €
Predám pozemok v obci Kamenica nad Hronom

PONUKA: Predám lesný pozemok v obci Kamenica nad Hronom. Pozemok je slnečný, svahovitý. Po úprave terénu je vhodný na výstavbu rekreačnej chaty, chov hospodárskych zvierat. V strede pozemku je útes...

Rekreačné pozemky 752 m2 Kamenica nad Hronom / Kamenica nad Hronom
Predám rekreačný pozemok v obci Kamenica nad Hronom
Predaj 10.000,- €
Predám rekreačný pozemok v obci Kamenica nad Hronom

PONUKA: Predám veľký pozemok - vinič, rekreačný pozemok v obci Kamenica nad Hronom. Pozemok je slnečný, svahovitý, z jednej strany ohraničený útesom, z druhej strany potokom.Okolie ponúka možnosť rekreácie...

Rekreačné pozemky 600 m2 Kamenica nad Hronom / Kamenica nad Hronom
Predám 1602m² pozemok v obci Podhájska
Predaj Cena v RK
Predám 1602m² pozemok v obci Podhájska

Ponúkam na predaj 16á pozemok v obci Podhájska. Obhliadky a bližšie informácie, Martin Špacír 0918 419 628...

Rekreačné pozemky 1602 m2 Podhájska
Štúrovo - Rovinatý pozemok  5000 m2 - 30 €/m2
Predaj 30,- €/m2
Štúrovo - Rovinatý pozemok 5000 m2 - 30 €/m2

179095 - Ponúkame Vám na predaj pozemok v extraviláne Štúrovo. Ponúkame Vám na predaj pozemok o výmere 5000 m2.Mestským zastupiteľstvom v Štúrove bola dňa 9.5.2023 schválená zmena...

Rekreačné pozemky 5000 m2 Štúrovo / šturovo
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj Futbalové tréningové centrum obec Radava na pozemku 23 052m2 Cena v RK Rekreačné pozemky 23052 m2 Radava
Radava
predaj
Rekreačný pozemok na predaj, 577 m2, Podhájska - Svätuša 52.000,- € Rekreačné pozemky 577 m2 Podhájska
Svätuša
predaj
Predám pozemok v obci Kamenica nad Hronom 6.900,- € Rekreačné pozemky 752 m2 Kamenica nad Hronom
Kamenica nad Hronom
predaj
Predám rekreačný pozemok v obci Kamenica nad Hronom 10.000,- € Rekreačné pozemky 600 m2 Kamenica nad Hronom
Kamenica nad Hronom
predaj
Predám 1602m² pozemok v obci Podhájska Cena v RK Rekreačné pozemky 1602 m2 Podhájska predaj
Štúrovo - Rovinatý pozemok 5000 m2 - 30 €/m2 30,- €/m2 Rekreačné pozemky 5000 m2 Štúrovo
šturovo
predaj