KOLAČNO pozemok pod lesom s výmerou 4084 m2, okr. Partizánske

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Pokiaľ Vás zaujala naša ponuka, tak vedzte že je určená predovšetkým tým, ktorí hľadajú miesto na rekreáciu a bývanie resp. nový domov pre seba a svoju rodinu v tichom, čistom prostredí obkolesenom krásnou prírodou a pritom iba "na skok" od dediny Kolačno a Veľké Uherce.V týchto dedinách nájdete základnú občiansku vybavenosť, vrátane školy, škôlky, lekára, obchodov aj možností príjemného posedenia. Ponúkame Vám pozemok s výmerou 2042 m2 vhodný na výstavbu rekreačnej chaty poprípade viacerých chát alebo drevodomov v blízkosti lazov Kolačno- Ondrašová, je mierne svahovitý, ale s nádherným výhľadom.. Na pozemku je prívod elektriny a vody. Možnosť kúpy aj ďalšieho susediaceho pozemku s rovnakou výmerou 2042 m2. Kúpou oboch pozemkov získate jeden veľký pozemok s rozlohou 4084 m2. Zastávka autobusu vzdialená cca 400 m. Pozemok sa nachádza na tichej lesnej lúke. Ráno je vidieť všetky lesné zvieratá ako jeleň, srna, diviak, líška. Fantastické prekrásne miesto v pohorí Tríbeč!!!. Prírodu okolitých lesov využívajú počas letnej sezóny hlavne hubári a milovníci prírody. V katastrálnom území obce sa nachádzajú prírodné mokrade európskeho významu.V prekrásnom prostredí sú vhodné podmienky pre pešiu turistiku, cykloturistiku, futbal, korčuľovanie. Uvedená cena je za 2042 m2.

Príďte sa nadýchať čistého vzduchu a nasať atmosféru prekrásnej prírody v ktorej môžete mať pekné, nové bývanie pod horou, v prostredí krásnej prírody pohoria Tríbeč.

Plocha: pozemku 4084m2. Mierne svahovitý pozemok. Kamenitá prístupová cesta. V blízkosti pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V).Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, rybolov, turistika, cykloturistika. Možná dohoda .

Pozri video tu: youtube.com/watch?v=U9oJn0Q3oZE

Viac informácií na stránke realitnej kancelárie, na tel. čísle realitného makléra ,

Podobné realitné ponuky