Predaj, rekreačný pozemok Svätý Anton

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Svätý Anton
13699 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Rekreačné pozemky
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

49202x zobrazená v zozname / 4822x zobrazená detailne / 234x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj investičný pozemok o celkovej výmere 13 699 m2 v okrajovej časti obce Svätý Anton. Slnečný pozemok s juhovýchodnou orientáciou sa nachádza mimo zastavaného územia obce. Nádherný výhľad na široké okolie a kaštieľ. Terasovitý pozemok je zo všetkých strán obkolesený prírodou. Dokonalé miesto na odpočinok a relax pre tých, ktorí vyhľadávajú tiché lokality. Momentálne síce nie je možná výstavba rodinných domov, ale je možné postaviť chatu na zemných skrutkách alebo Tiny House. K pozemku vedie asfaltová cesta. Z dôvodu nedostatku stavebných pozemkov je pozemok výbornou investíciou do budúcnosti. Vyhľadávaná lokalita s množstvom celoročných aktivít. Cyklotrasy, turistické chodníky, množstvo tajchov v okolí, historické mesto Banská Štiavnica s množstvom kultúrnych podujatí počas celého roka.

ID ponuky: BS-59820



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku vo Svätom Antone

Rozloha rekreačného pozemku 13699 m2 je o 4351 metrov menšia ako je priemerná rozloha rekreačného pozemku vo Svätom Antone.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku13699 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-59820 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.