NA PREDAJ veľmi zaujímavý pozemok v Košiciach na Kavečianskej ceste

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PETRA IMRICHOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj veľmi zaujímavý pozemok v Košiciach, v lukratívnej lokalite Kavečianskej cesty, s panoramatickými výhľadmi na okolitú prírodu a lesy.
Pozemok umožňuje plánovať bývanie pre ľudí s víziou nekonvenčného a moderného životného štýlu, alebo developerov, ktorí dokážu vytvoriť zaujímavo riešený komerčný projekt na bývanie s viacerými bytovými jednotkami.

Pre lepšiu predstavu o pozemku ODPORÚČAM pozrieť si VIDEO K NEHNUTEĽNOSTI skopírovaním tohto linku: https://youtu.be/MTjoWBNeT5M

POZEMOK je svahovitý a celý oplotený. V blízkosti sa nachádzajú vily a domy s celoročným bývaním. Výmera pozemku je naozaj štedrá, až 1515 m2 a disponuje územno-plánovacou informáciou, s možnosťou v budúcnosti stavať. V hornej časti pozemku sa dá naplánovať parkovacia plocha. Schodmi, alebo výťahom sa vieme dostať do dolnej časti, kde sa pohodlne zmestia aj štyri veľkometrážne byty, prípadne zaujímavo architektonicky riešená vila, ktorá dokáže naplno využiť potenciál tohto krásneho miesta s obrovskými presklenými plochami.
Siete sú v štádiu riešenia.
Orientácia: JV a JZ

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:
Pozemok je umiestnený v okrajovej časti Podhradovej, smerom na Kavečany. V pešej dostupnosti asi 200 metrov je Športovo-strelecký klub Podhradová. V dobrej dostupnosti sú všetky vymoženosti pohodlného bývania v meste, obchody, športová hala, atď. Zelenou dominantou tejto lokality je hustý les a krásne výhľady, ktoré slúžia na dokonalé športové a relaxačné vyžitie.

CENA: 160.000,- EUR vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie rezervačných a následne kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta, kompletné právne poradenstvo a servis.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s najvýhodnejšími podmienkami, s ktorým Vám vieme v Cassoviarealitas pomôcť.
Ak uvažujete nad kúpou výhodného pozemku, ktorý ma široký potenciál a táto ponuka vás zaujala, dohodnime si spoločne obhliadku!

KONTAKT:
Mgr. Petra IMRICHOVÁ, certifikovaný realitný maklér NARKS
mobil:

INSTAGRAM: petra_realitymaklerka

Podobné realitné ponuky