Rekreačný pozemok v krásnom prostredí, 5007 m2, Spišské Vlachy, Zahura

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj krásny veľký pozemok vhodný na rekreačné účely, s možnosťou postavenia rekreačnej chaty, prípadne väčšieho objektu, či viacerých chát.
Pozemok sa nachádza v krásnom prostredí Spišských Vlachov, v časti s názvom Za horou, resp. Zahura.
Pozemok je slnečný, mierne svahovitý, na hranici pozemku vedie asfaltová cesta. Výmera pozemku je 5007 m2, čo umožňuje realizáciu rôznych zámerov, či už podnikateľských alebo na súkromné účely. Na pozemku je možnosť napojenia sa na elektrinu. Vodu a kanalizáciu je potrebné riešiť vo vlastnej réžii. V blízkosti pozemku sa nachádza množstvo chát.

Prostredie v okolí pozemku je krásne, vhodné na turistiku, cyklistiku, plávanie, hubárčenie, v zime na lyžovanie, či korčuľovanie.

Za Horou alebo ľudovo Zahura je časť Spišských Vlachov, turistické stredisko vzdialené cca tri km od centra mesta. Prístup do strediska je možný autom, bicyklom, ale aj pešo cez les. Nachádza sa tu lyžiarsky vlek pre začiatočníkov a pri ňom jazierko na kúpanie. V zime je jazierko vhodné na korčuľovanie. Občerstvenie je možné v zrekonštruovanej chate Sabinka.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte. Zdenka Kažimirová, mobil: , Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Podobné realitné ponuky

Lukratívny areál (3 ha) NP Slovenský raj, Podlesok
Predaj Cena v RK
Lukratívny areál (3 ha) NP Slovenský raj, Podlesok

Číslo ponuky: 6955 - V ponuke lukratívny areál o výmere cca 3 ha nachádzajúci sa pri vstupe do Národného parku Slovenský raj, v bezprostrednej blízkosti známeho strediska cestovného ruchu Podlesok...

Rekreačné pozemky 30000 m2 Spišská Nová Ves / Hlavná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Lukratívny areál (3 ha) NP Slovenský raj, Podlesok Cena v RK Rekreačné pozemky 30000 m2 Spišská Nová Ves
Hlavná
predaj