QUERENCIA Apartmán 14-10 Residences&Spa Resort

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj exkluzívny 2 izbový slnečný apartmán na 14 poschodí v BLOKU B projektu QUERENCIA Residences&Spa Resort s očarujúcim výhľadom na more a balkónom s posedením. Apartmán, ktorý je súčasťou unikátneho projektu QUERENCIA sa nachádza na východnom pobreží Severného Cypru v regióne Iskele – Famagusta. Komplex v sebe spája neopakovateľnú atmosféru luxusu, nadčasový dizajn, dychberúce výhľady na Stredozemné more, športové, relaxačné a oddychové zóny, ktoré uspokoja aj najnáročnejších klientov, sieť špičkových reštaurácií, barov, obchodov ako aj príjemné zeleňou obklopené časti pre deti plné ihrísk. Jedinečná poloha projektu blízko pri mori a najkrajšej pláže východného pobrežia Long Beach ponúka vzhľadom na nadštandardnú vybavenosť celého komplexu dokonalé skĺbenie investície pre vlastný oddych a relax ako aj následný prenájom.

Výstavba bola zahájená v závere roka 2022 a jej dokončenie prebehne v troch etapách. Pre Blok B, v ktorom sa apartmán nachádza je predpokladaná kolaudácia v auguste 2025. Výstavba je realizovaná stavebnou spoločnosťou Dövec Construction LTD, ktorá bola založená v roku 1989 a je bezkonkurenčne najprestížnejšia stavebná spoločnosť východného pobrežia Severného Cypru. Špecializuje na výstavbu výškových hotelových komplexov.

APARTMÁN
2 izbový slnečný apartmán má celkovú výmeru 80,82 m2, z čoho úžitková plocha je 67,51 m2 a rozloha balkóna je 13,31 m2. Apartmán sa predáva vo vysokokvalitnom vyhotovení - obklady, podlaha, dlažby, sanita, kuchynská linka, interiérové dvere a iný nábytok, ktoré si klient môže vybrať podľa niektorého z typu ponúkaných balíkov. Priestranná obývacia miestnosť je prepojená s kuchyňou. V apartmáne sa nachádzajú 1 samostatná spálňa, 1 kúpeľňa s WC, umývadlom, zrkadlom, sprchovým kútom a podlahovým kúrením. Apartmán má centrálny klimatizačný systém. Elektrické zásuvky sú vybavené USB portom.

ŠTANDARD
- Vnútorné sadrové omietky stien a stropov v kombinácií s tapetami
- Hliníkové okná a vonkajšie dvere s dvojitým izolačným termosklom, drevené lakované interiérové dvere
- Keramická podlaha
- Plne vybavená kúpeľňa s keramickým obkladom, so sprchovým kútom, umývadlom, skrinkou, geberitom, zrkadlom a podlahovým kúrením ( podľa výberu z typu balíka )
- Kuchynská linka, pracovná doska, nerezový drez, spotrebiče (podľa výberu z typu balíka)
- Ostatný nábytok (podľa výberu z typu balíka)
- Centrálna klimatizácia
- Elektrické zásuvky s USB portom
- Merače vlhkosti

VYBAVENOSŤ KOMPLEXU
Súčasťou komplexu QUERENCIA sú 2 veľké vonkajšie bazény, aquapark, hotelový bazén v Bloku A na 10.poschodí, spa a wellness centrum, oddychové zóny pre jógu a pilates, basketbalové ihrisko, tenisový kurt, mini golf, squashové kurty, trasy pre bežcov, cyklistov, exkluzívne reštaurácie s talianskou, čínskou aj medzinárodnou kuchyňou, Steak House reštaurácia, Lobby bar, Shisha bar, cigarový bar, cukráreň a pekáreň. V prípade potreby riešenia pracovných povinností je klientom k dispozícií viacero konferenčných miestnosti, priestory vybavené počítačmi, tlačiarňami a inými multifunkčnými zariadeniami. Pre chvíle oddychu a zábavy poslúžia aj Playstation herňa, Karaoke bar, kino, detský kútik alebo vonkajší amfiteáter. Celý komplex je 24/7 strážený bezpečnostnou službou. V areáli sa budú nachádzať aj rôzne typy obchodov, supermarket, kaderníctvo, lekáreň, detský klub, požičovňa bicyklov a zmenáreň. Počas dňa je klientom bezplatne poskytnutý Shuttle Bus servis, ktorý môžu využiť pri preprave z komplexu priamo na pláž.

LOKALITA
Lokalita Long Beach je najexkluzívnejšou časťou východného pobrežia Severného Cypru. Priestranná pláž v dĺžke niekoľkých kilometrov je typická svojim bielym pieskom, pozvolným vstupom do mora, nádhernou promenádou lemovanou palmami, množstvom výnimočných reštaurácií a barov, cyklotrás ako aj oddychových zón a ihrísk pre deti. Na svoje si prídu aj milovníci histórie návštevou len 15 km vzdialeného mesta Famagusta. Pozdĺž celej pláže sú taktiež možnosti využitia rôznych vodných športov, výletov loďami a potápania.

Komplex je vzdialený:
50 km od letiska ERCAN, 70 km od letiska LARNACA, 45 km od polostrova KARPAS, 60 km od mesta NIKÓZIA, 50 km od mesta KYRENIA a len 15 km od mesta FAMAGUSTA

FINANCOVANIE KÚPY APARTMÁNU
35 % z celkovej ceny pri podpise zmluvy, 35 % v dohodnutých splátkach do kolaudácie a zvyšných 30 % v dohodnutých splátkach bezúročne počas obdobia 1 rok od kolaudácie. Splátky je možné realizovať mesačne, kvartálne alebo maximálne v 4 mesačných periódach.
Záloha 5000 EUR je pre rezervovanie vybraného apartmánu po dobu 1 mesiac, počas ktorého je možná osobná obhliadka miesta projektu priamo na Cypre (strava a ubytovanie hradené cyperským developerom v sprievode realitného makléra RIVERS REAL ESTATE).

PREČO SA ROZHODNÚŤ PRE KÚPU apartmánu v projekte QUERENCIA Residences&Spa Resort?
Jedinečná poloha projektu blízko mora a najkrajšej pláže východného pobrežia Long Beach ponúka vzhľadom na exkluzívnu vybavenosť celého komplexu dokonalé skĺbenie investície pre vlastný oddych a relax ako aj následný prenájom.

#followtheriversfindyourhome

Podobné realitné ponuky

QUERENCIA Apartmán 22-03 Residences&Spa Resort
Predaj 411.800,- €
QUERENCIA Apartmán 22-03 Residences&Spa Resort

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj exkluzívny 3 izbový slnečný apartmán na 22 poschodí v BLOKU B projektu QUERENCIA Residences&Spa Resort s očarujúcim výhľadom na more a veľkoryso-priestrannou...

Rekreačný apartmán 139.65 m2 Iskele
QUERENCIA Apartmán 25-01 Residences&Spa Resort
Predaj 424.560,- €
QUERENCIA Apartmán 25-01 Residences&Spa Resort

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj exkluzívny 4 izbový slnkom zaliaty apartmán na 25 poschodí v BLOKU B projektu QUERENCIA Residences&Spa Resort s očarujúcim výhľadom na more a...

Rekreačný apartmán 144.04 m2 Iskele
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
QUERENCIA Apartmán 22-03 Residences&Spa Resort 411.800,- € Rekreačný apartmán 139.65 m2 Iskele predaj
QUERENCIA Apartmán 25-01 Residences&Spa Resort 424.560,- € Rekreačný apartmán 144.04 m2 Iskele predaj