Predaj Výrobné, gastro priestory + obytný priestor, Hlavná ul.,STUPAVA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RK MER – Predaj výrobné/ gastro priestory + obytný priestor, Hlavná ulica, STUPAVA, v OV, TEHLA, strecha: škridla, pozemok 1194m2, ZP: 283m2, celková UP: 840m2 (280 m2 pivničná časť + 280m2 výrobný priestor + 280 m2 obytná časť), VIĎ FOTOGALÉRIU! Vedené na Liste vlastníctva ako pálenica, na základe zmeny účelu využitia využívaná ako cukrárenská výroba, komplet nová elektrika 3 – 4 roky dozadu, fasáda nafarbená z prednej časti, kúrenie – elektrické (Protherm), ohrev teplej vody na Solár, IS: elektrika 220/380 V, mestská voda, studňa, kanalizácia, priestory predpripravené na podnikateľskú činnosť - prízemie - skladové priestory, pálenica, 1.poschodie – momentálne zariadené a využívané ako cukrárenská a pekárenská výroba – možnosť ponechať stroje a komplet zariadenie, predsieň, chladiaci box, šatňa, kancelária, 1x miestnosť cukrárenská výroba, 1x – pekárenská výroba, drevené schodisko, 2. poschodie – obytná časť - možnosť rozdeliť na 2 samostatné bytové jednotky, 1.časť 2. poschodia - stropy s dreveným obkladom, stredné drevené okná, plávajúce podlahy, izba s kuchyňou – kuch.linka so spotrebičmi – práčka, sklokremická dvojplatnička, chladnička, kúpeľňa spoločná s WC(vaňa), 1x izba, šatník, 2.časť 2.poschodia nedokončená – možnosť dokončiť podľa vlastných predstáv – bez prípojok, miestnosti prechodné – kúpeľňa s WC, kuchyňa s izbou, 2x izba, Parkovanie pri firme, vo dvore.

Cena: 400.000,-EUR, možnosť kúpy aj na hypotekárny úver, v prípade rýchleho jednania dohoda možná.

Všetky informácie o danej nehnuteľnosti a obhliadky, si môžete dohodnúť na telefónnom čísle : , , prípadne si pozrite aktuálnu ponuku – www.mer.sk

Chcete predať, kúpiť alebo prenajať svoju nehnuteľnosť v Bratislave a blízkom okolí? Neváhajte nás kontaktovať.
Alebo máte finančné problémy, dlžoby, ťarchy alebo exekúcie viažuce sa na byt? Chceli by ste ich riešiť predajom nehnuteľnosti? V prípade dohody odkúpime Vašu nehnuteľnosť za HOTOVOSŤ už do 24 HODÍN. Maximálna obojstranná spokojnosť!
Kontakt: , , .

Ponúkame klientom: priamy výkup bytu / nehnuteľnosti len v BRATISLAVE aj zadlžených bytov a nehnuteľností. V prípade dohody, od Vás zrealizujeme akýkoľvek výkup bytu / nehnuteľnosti aj zadlženého bytu / nehnuteľnosti do 24 hodín (t.j. po neplatičoch, dlh na nájomnom, exekúcia, pred dražbou, nedoplatky a iné ťarchy), dlhy vyrovnáme a zabezpečíme bývanie. PLATBA V HOTOVOSTI. Kontakt: , , .

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Malacky