Ponúkame na predaj areál , skladová / výrobná hala, Prešov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj sklad / výroba / hala o výmere 3240m2, pozemok 10.000m2, Prešov - Ľubotice. Areál sa nachádza na viditeľnom mieste v obchodno priemyselnej zóne časti Sekčova, Prešovská ulica, Ľubotice. Vlastný vstup do areálu, oplotenie, kamerový systém, dostatok parkovacích miest ako aj priestor pre kamiónovu dopravu ponúka možnosti ako pre skladovanie tak aj pre výrobu či obchodnú prevádzku vďaka dobrej viditeľnosti z hlavnej cesty v smere k obchodnému stredisku MAX. V budúcnosti mesto v spolupráci s obcou Ľubotice plánuje realizáciu križovatky nad úrovňou nad areálu. Hala ma celkovú výmeru 3240m2 z toho voľná plocha je 1500m2 hala a cca 600m2 zázemie. Ostatná časť haly je možnosť ponechať si nájomníka.

Pozrite si video skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://.youtube.com/watch?v=5mDQhwPmdUo

Ponechaním nájomníka v časti haly čo ale nie je podmienkou je možné využiť služby s kompletným servisom nakládky a vykládky tovaru, pracujete bez zamestnancov. Možnosť využitia aj ďalších služieb : celková logistika- distribúcia tovaru, distribúcia aj do zahraničia, preclievanie tovaru, vstupná kontrola, skladovanie prázdnych obalov, ekonomické služby, jazykové možnosti Rakúsko -Nemecko a ďalšie možnosti využitia služieb dľa dohody....V danom areály môžete fungovať bez pracovnej sily o to všetko sa Vám vieme postarať, v prípade výroby je možná aj iná dohoda napr. využitie techniky nájomníka: Vstrekolisovňa plastov ,návrh a vývoj plastových dielov a foriem, montáž, balenie, skladovanie a logistika...Možno zrealizujeme Vaše nápady....vysoká kvalita, flexibilita a dlhoročná prax v oblasti vstrekovania plastov je našou silnou stránkou.
V blízkosti : ZOC MAX, ZOC Korál, Safari park, laser game, banky, bankomaty, Bila, McDonalds, Poliklinika Sekčov, Hotel Polo, kaviarne, detské ihriská, autoškola, ZŠ Sibírska, MŠ Čergovská, autoumyváreň, kaderníctvo, kino, centrum voľného času, čerpacia stanica.....a rýchle napojenie sa na smer VT , BJ, KE, PP...


Podobné realitné ponuky