Na predaj výrobná hala s admin. bud., skladom a pozemkom Južná trieda

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Cassovia Realitas ponúka na predaj výrobnú halu, administratívnu budovu, skladovací prístrešok a pozemok pri hale o celkovej rozlohe 2236 m2.

Nehnuteľnosť sa nachádza v priemyselnej časti mesta, za malou železničnou stanicou, na ulici Južná trieda v
blízkosti hlavného dopravného ťahu smer Košice Miškolc. Prístup k nehnuteľnosti po spevnenej obecnej komunikácii. Pozemky napojené na rozvod ELI, voda, kanál, plyn, telefón, internet.

Výrobná hala je prízemný objekt pôdorysných rozmerov šírky 18,10 m; dĺžky 48,80 m a svetlej výšky 7,72 m. Celková výmera haly je 893 m2. V hale je osadený mostový žeriav 10t, MZDZE 10-16,5 m s výškou zdvihu 4 m. Hala je opláštená tepelno-izolačnými PUR panelmi z lakoplastovaného plechu o hrúbke 10 cm
Strecha sedlová, zateplená tepelno-izolačnými Nobasil-minerálna vlna, panelmi z lakoplastovaného plechu o hrúbke 15 cm. Hala je napojená na požiarny rozvod vody. Objekt z abezpečený proti nežiaducemu vniknutiu /odcudzeniu výrobkov, signalizačným zabezpečovacím zariadením.

Administratívna budova pôdorysných rozmerov šírky 11,65m; dĺžky 12,45m, s celkovou rozlohou 144 m2 kde z hľadiska dispozície prevažujú kancelárie, ako aj šatne pre robotníkov a sociálne zariadenia. Podlahy sú keramické, okná a vchodové dvere plastové, vnútorné dvere drevené dýhované.

Oceľový prístrešok o rozlohe 322 m2 konštrukčne nadväzuje na výrobnú halu. Oceľové stĺpy, ktoré sú ukotvené do betónových monolitických pätiek, betónová podlaha. Prístrešok je z troch strán obvodového plášťa opláštený lakoplastovaným ohýbaným plechom, nezateplený. Strecha je sedlová, nezateplená.

Pozemok pozdĺž haly o rozlohe 877,2 m2.

V areály sa nachádzajú aj ďalšie haly a pozemky, ktoré je možné kúpiť.

Ak vás táto ponuka zaujala kontaktujte realitného makléra Ing. Branislav Čuri

Podobné realitné ponuky