OBCHODNO-VYROBNE PRIESTORY NA PRENAJOM, UL. JARMOCNA, KE-JUH

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Jozue Reality v zastúpení Ing. Milanom Drotárom ponúka na prenájom priestory, ktoré môžu byť vhodné na malovýrobu, obchod, skladové priestory, e-shop, administratívne priestory a iné.

Priestory na prenájom:
celková rozloha priestorov na prenájom je 218m2, a dispozične pozostáva z najväčšieho priestoru o rozlohe 185m2, (skladový/dielenský zateplený priestor) ktorý je momentálne využívaný ako výrobná dielňa. Podlaha je z gumy. Je to záťažová podlaha do 3,5tony na 1m2. V priestore je samostatné WC s umývadlom, prietokový ohrievač vody, kancelária plus príručný sklad. Okná sú eurookná, žalúzie, nové kúrenie-plynové, elektroinštalácia, úsporné svietidlá, veľké množstvo zásuviek na 380 V. Pred objektom je možné parkovanie pre tri osobné autá. Celý areál je oplotený, k dispozícii je kamerový systém.

Cena je 7,50,-eur/m2 plus dvoj mesačný depozit plus spotreba elektriny, vody a kúrenia. Cena je bez DPH. Priestory majú vlastný merač elektriny. Objekt je voľný od júna 2023.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Kladieme dôraz na BEZPEČNOSŤ predaja - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť.


Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky

NA PRENÁJOM VÝROBNÉ A SKLADOVÉ PRIESTORY 1300 m2, KOŠICE
Prenájom 4,33 €/m2/mes.
NA PRENÁJOM VÝROBNÉ A SKLADOVÉ PRIESTORY 1300 m2, KOŠICE

Výnimočná príležitosť pre podnikateľov a firmy hľadajúce priestory na podnikanie. JOZUE REALITY s.r.o. ponúka na prenájom výrobné, skladové a kancelárske priestory v Košiciach. S celkovú výmeru 1300 m2...

Výrobné priestory 1300 m2 Košice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PRENÁJOM VÝROBNÉ A SKLADOVÉ PRIESTORY 1300 m2, KOŠICE 4,33 €/m2/mes. Výrobné priestory 1300 m2 Košice prenájom